Pages

Followers

Monday, 23 January 2012

beronani selama 9jam 58 minit?


satu pertandingan yang dinamakan “Masturbate-a-thon” yang disertai peserta lelaki dan wanita yang beronani secara terbuka di khalayak umum! Ia diadakan di Amerika Syarikat dan Denmark sejak lebih 10 tahun lalu dengan alasan untuk mengumpul dana bagi aktiviti seks yang sihat. “The Masturbate-a-thon” ialah satu acara tahunan yang ditaja oleh Center For Sex and Culture di San Francisco, di mana acara tersebut diadakan di satu tempat yang dinamakan “masturbatorium”.

Dan pemenang rekod sehingga kini ialah lelaki Jepun bernama Masanobu Sato Masanobu yang melakukan onani selama hampir 10 jam di 9th Annual Masturbate-a-thon yang diselenggarakan oleh Center for Sex & Culture. Rekod itu dicipta pada tahun 2009.

Masanobu Sato Masanobu mula beronani selama dua jam setiap pagi ketika teman wanitanya melakukan aktiviti harian. Tetapi wanita itu sedikit pun tidak terganggu dengan perilaku Sato. Malah kadang-kadang wanita itu membantunya menjaga masa prestasi. ~ kelas awek ko.

“Saya berenang dua kali seminggu dan berusaha menambah 5 kilogram otot badan,” dia memberitahu San Francisco Weekly melalui emel. “Ia banyak membantu saya juga, dalam bentuk stamina.”
sumber : mynewshub

hyz bisik pada kamo : ko mampu? kagum!!!!!! blushing!!! wink. wink..

26 comments:

eszyamin said...

mak ai 9 jam..mmg x mmpu

Nurul Iman Rosman said...

err, no comment lah. haha!

Anonymous said...

cter tak elok nak share buat pe...

sabry oppa said...

yekkss! baru tahu ni.. hehehehe

Hanif said...

hehehehhe..cita ni elok..sebagai pengajaran bahawa di Amerika ini seks terlalu bebas...
lemah bro..kalau yang tukang karut letak nama Anamomus..hahahha.

Mohd Faiz Mazlishah said...

org barat da xde maruah...

CekbOlat-bOlat said...

erkk? depan khayalak rmai?
mmg taktahu malu..

Syaifuddin said...

pergghh ! ye dok ni ? mcm xrealistik jer ..

Joe_Hans said...

surrender.... hahahaha

Izz Faizah said...

errrrkk?? tah pape...berkurang nilai sperm sihat..hahaa :D

Saddila said...

membantu prestasi ? kahkahkahkah mangkuk hayun.

Rapunzel Cikilolo said...

ini adalah tak faham.

Edy Fee said...

giler strong..ko mampu? hahaha

eddy syrol said...

giler... pitamm!!

hawiz said...

entry ni merujuk pd ko ker hydz??

septiaji said...

came from indonesia, visit me to visit and support me please http://pengetahuanpintars.blogspot.com/

Adam Haiqal said...

mati lerr lenguh tangan nak menghayun~

Ungu Violet said...

hahhh...hape tuh..hee

pykapikot said...

pelik sungguh :) hee . nasib baik luar negara .

Phat said...

x melecet ke helmet?

Hafiz Al-Pazin said...

kalau overseas xad apa yg diorang tak buat.
dunia dunia. haha. cik nakatsu jgn tau mcm tu...eheem..haha

Puan Kutu said...

org barat klu bab gini mmg gila.tp yg but rekod tu org jepun ekk..samalah gila.cikgu jgn jadi lagu tu ya!muahaha..

chemay said...

pfftttttt.

LaLa mhdnor said...

perghhh, dassssaat giler...
hahaha

Koding said...

janganlah dijadikan contoh...

~Nana BamBam~ said...

ditegah dan dilarang dalam islam..kerana boleh mengakibatkan mati pucuk...