Pages

Followers

Sunday, 29 January 2012

cerita full rehearsal AJL 26 malam tadi + video 3 suara live

assalamualaikum... hai hoi hoi.. malam tadi aku berkesempatan menyaksikan  full rehearsal AJL 26 di stadium putra bukit jalil ~ demam2 gigih pergi tengok oke? tu pun setelah menelan 2 bijik panadol activfast. ramai jugak yang pergi menyaksikan full rehearsal malam tadi. berikut aku share ngan kamo2 gambar2 dan video. 
ni time alyah wat persembahan. 

ni tempat khas untuk pengacara, faizal dan cheryl

ni time jac nyanyi

ni time atilia dan monoloque.

sorry ye, aku duduk belakang sekali belah atas. malas nak dok depan2. dok belakang senang sikit nak kuar nanti. hehehe. dapat amik gambar pun pakai i phone je. so, tabahkan hati la tgk gambar jarak jauh ye. hehehe

corat coret
setelah apa yang aku saksikan malam tadi, rata2 persembahan sangat memuaskan. ada 2 3 finalis yang aku rasanya tidak sampai tahap untuk anugerah besar macam ni. persembahan paling mantap malam tadi, datangnya dari alyah! perghhhh seyes aku cakap meremang bulu2 yang ada, ditambah dengan muzik pimpinan dato' hj ramli ms yang wow!! selain alyah, gandingan atilia & monoloque melalui lagu kekanda adinda tersangat besh!! dengan susunan muzik yang segar ala2 klasik kekampungan, dan persembahan yang ceria dan bertenaga menampakkan mereka bukan calang2 saingan. persembahan yang lain pada aku cukup hebat datangnya dari projek pistol dan hafiz.

untuk segmen persembahan aku tak nak komen lebih2, biar kamo2 rasainya malam ini. hehehe. oleh kerana reader aku ramai yang sokong 3suara, so aku record persmbahan mereka untuk kamo2 semua oke? ~ tak seperti apa yang aku harapkan. nyesal tak record time alyah nyanyi. kagum!!!

video

hyz bisik pada kamo : apa2 pun tunggu keputusan malam ni. apa2 boleh jadi. kan?


22 comments:

Zaki Muhammad said...

Tak sabarnya nak tonton AJL malam ni.
Walaupun tak dapat la nak pergi ke acara sebenar
Live streaming pun jadilah!

aNereO UsitHe said...

untung la dpt tgk dekat2..mlm ni mst dpt pegi live kat stadium kan... :)

LaLa mhdnor said...

nampak stage je, penyanyi x nampak :P

♥ Cik Zack's ♥ said...

tak sabar nk tggu mlm ni !! vote for 3suara jugakkk !! huhu

Umar said...

homai. rehearsal pun ramai!

hawiz said...

pehh..penuh...nk tgk la mlm ni

Cik tikah said...

nak tengok alyah menang!

Puan Kutu said...

tak kisah pun sape yg menang..duit bkn dpt kt saya,boleh camtu?hehe..gegar 3suara nyanyi..biasa je kan..yg batuk tu siapa?haha..

pasal mee kari tu kasih diterima ye cikgu..:)

Ahmad Sabree said...

wah! like :) like :) like :)
nice sangat3...
tapi malam ni mengharapkan 3 suare juare!!!!!!!!!!

Nyanyi sikit : ku susuri malam ini.. trofi AJL milik kami (3 suare)...

CekbOlat-bOlat said...

xmau tgok ! tgok kt timeline twitter pun dh taw.. hahak

♥♥ arabella ♥♥ said...

whoaa, rjin betoll g nengok...ehehe
rmai jugak yg sokong 3suara nh ;p

Radin87 said...
This comment has been removed by the author.
Ungu Violet said...

stage dia mmg gempak..air terjun takder ker...huhu

Radin87 said...

salam.. owh, pergi jugak ke AJL raptai malam tu? alamak, kalau tahu boleh jumpa. aku gi gak raptai malam tadi. hehe:)

emy zulaiha said...

alyah nyanyi sedap eh?hehe FT mcm mane?

Kidichi said...

aku tak sangka ko ke sana.. lol

Joe_Hans said...

BETOL lar tew! tadik tengok ALyah! Best giler100x!!! Terus Minat dah skg! hahahaha

shida'R said...

kpe hyz plih 3 suara ni eh?? ^_~

Limousine Hire Melbourne said...

This is very nice...

capt. keon alhan said...

tak tengok pon ajl...sbb klo nak tgk kne trun kafe...mympah...

pykapikot said...

alaa , pyka nak yuna menang :'(

Zaki Muhammad said...

Jom lihat Yuna Penakut!!

http://www.zetchihenry.co.cc/2012/01/yuna-penakut.html