Pages

Followers

Thursday, 26 January 2012

DUNIA BLOG : jom ping kat sini

mula2 sekali aku nak bagi tahu, segmen review dah habis dah. pada yang tak direview tu bermakna kamo2 dah disqualified atas sebab tak menepati syarat2. ada jugak yang nak minta di review. tapi nanti2 la saya buat lagi k. malam ni nak share pada kamo2 semua terutamanya newbie kat mana kita nak ping entry2 ni. malam ni saya bagi sebahagian dulu k. nanti2 saya bagi lagi oke? hehehe

.: ping kat sini jom :.

hyz bisik pada kamo : jom ping!!!

22 comments:

eddy syrol said...

clicklah like kat KAMI TAK KISAH TYPO

(~_~)

Spudin said...

wah .... banyak nye :D

CekbOlat-bOlat said...

haha.. tu bru skit. bolat skali ping dkat 30+ haha..

fatin amalina husna said...

huhu..hsna ada 5 jaa group nak ping entry..6 trmasuk page sdiri..

Popkorn said...

im newbie.. ping 2 apekah?

shida'R said...

hehee..tq shida ping sana juga lah hehe..

hawiz said...

haiiii...jemput dtg kt hawiz..hahaaa

shaberry1437 said...

Fobia lah.. ari tu pernah sekali join ping pong pung benda ni.. last2 kene hack ! kuang asyam laa... fobia2.. nasib baik dah dpat balik blog.. uish! sedih2...

Cikpuan rara said...

banyak jugak kan.rara ping sket2 je.

Edy Fee said...

byk gle..tak larat nak review semua klau msuk 1 pon.ehhe
ping buk sagt..tp takut tak dilawat pon

emy zulaiha said...

wah bnyknye ping!! haha ;p

Juliet_iRa~" said...

wahh byknya ping!hee

pss : hyz xmkn ikan?rugi la..ngee..sotong bakar pon ada la..sedappp ;p

Ungu Violet said...

siyes tak penah ping pong...ping kat pesbuk sendiri jek...ngee

btw...ping aje laa selagi terdaya..:)

Hanif said...

dulu mula-mula blogging memang selalu ping ke FB...rupanya banyak lagi...hehehhe.
Sekarang tak larat nak ping2...

Saddila said...

ok jom :))

LaLa mhdnor said...

malas nak ping, hahaha

EmpayarUtama said...

Banyaknya... saya dah buang cam penatlah :)

Nelly The Strange said...

memang selalu ping ! hehehe

Puan Kutu said...

tk suka ping sbb malu org ramai baca entri sy.hakhak cmna trafik nak meningkat ye tak?

Beckhrooy said...

ping2 kat situ, heh

Rapunzel Cikilolo said...

nak tryla ping ni pulak... hehe

Joe_Hans said...

ok, hencik johan x dreview.... wuuuuuu.. sedih! :)