Pages

Followers

Sunday, 8 January 2012

ENF majalah online pertama dimalaysia. kini isu ketiga dengan cover dayang nurfaizah yang ohsem.

percaya atau tidak, kini kita boleh mengetahui berita hiburan dan fesyen terkini secara online dan yang penting free!!! ENF atau dikenali sebagai entertainment & fashion merupakan kandungan online berkonsepkan majalah yang pertama di malaysia ~ kalau tak silaplah sebab aku tak pernah lagi jumpa majalah online seperti ini. so, tak payah nak fikir nak simpan2 majalah lagi lepas ni. sebab ianya tersimpan kemas dalam alam maya ini. dan paling penting jimattttt!! ye itu kata kunci sebenar. hehehehe


apa yang kamo2 cari ada dalam majalah ENF ini. dari fesyen, solekan, berita hiburan dalam dan luar negara, album terbaru, sebalik tabir filem dam macam2 lagi yang ada. kini isu ke3 tlah diterbitkan dengan menampilkan dayang nurfaizah yang sangat2 gojes dan ohsem sebagai cover depan majalah ini. mesti kamo2 masih blur2 lagi kan pasal majalah ni? meh aku bagi sikit gambar2 atau contoh macam mana rupa majalah ni. jom tengok!
dayang nurfaizah sebagai cover majalah. so gojes!

muka dalam, kamo2 boleh selak sehelai2 sebijik cam majalah korang beli kat kedai tu

ada jugak review pasal filem terkini

fesyen pun ada.
so, apa lagi? jom terjah ke sana jom...... nak baca ENF? boleh klik ke sini untuk terus ke majalah.

21 comments:

CekbOlat-bOlat said...

waHHH..sgt syiokk.. terjahhhhh

Muhammad Mustaqim Razali said...

awesome gak nie...
thanks sbb bgtaw..

husnazahidi said...

owh..woohoo..online..
dulu hsna slalu bca komik diorg jaa..
skang x rjin plus line tenet kt merbok lmbap..muahahaha..

sabry oppa said...

hanye mampu berkate wow!

Lady Milo said...

wah dayang.. dah macam beyonce.. huhuh

Zaki Muhammad said...

wah, dapatlah spent money pas ni. huhuh
walaupun sebelum ni, nak baca pun rembat kawan punye je

si robot comel said...

nanti aku usha,thx gtau :)

Cik Sibuk said...

e eh..lainnye rupa dayang

Cik Syue said...

wow! best!! yap. yg penting JIMAT! hehe

atuk said...

kalau tak tulis nama dayang
mukin orang kata artis luar

emy zulaiha said...

wah bestnye....tapi emy suke simpan wat collection! :)

TiraPengemis said...

dayang pon boleh...hehehe

Saddila said...

aikk ?? wowowwww ! awesome <3

Pink Tulip said...

majalah online?ape lagi, terjahh...

chinta qiela said...

wahh , memang best (:

~Nana BamBam~ said...

dah mcm artis bollywood dah dayang nie aku tengok..haha

Umar Kadir said...

sekali pandang mmg xperasan dayang. 2 3 4 kali pun tak perasan jugak.. bila dah malas nk pandang baru perasan! haha

kakyong said...

owh, dayang ke tu..

jap lagi nak g jenguk jap..

www.kakyong.com

Pink Diary said...

one of the great idea to save the trees. do you know that orang utan and the tigers in borneo are in great danger due to the logging activities. p/s even ms kat malaysia pon sy xpnah beli newspaper bile dpt tau ada news online.

Ash-The-Latitude said...

boleh baca free ke? xperlu byr apa2? hurmm..nak cekidaut pasni..
http://www.latituddanlongitud.blogspot.com/

NAL said...

memang ohsem la.. =)