Pages

Followers

Friday, 13 January 2012

kalau dah nebes

assalamualaikum... hai hoi hoi... kelmarin dan semalam memang tak ada mood nak berblogging, blogwalking pun tak ada mood. semalam langsung tak ada mood. sebabnya, aku nebes sebab kelmarin, lepas update entry pasal dapur bujang tu ada orang nak call interview kerja. aku ni, dah la darah gemuruh, tetiba nak call. sudahnya 1 hari nebes tak hilang2 selagi tak di call. tunggu punya tunggu, tak call2 jugak, so nebesnya bersambung semalam. semua kerja aku tak buat, dok terperap dalam bilik. hahahaha. giler ah aku punya nebes. macam nak kena pinang je. ehem3.


so, hari ni nak skodeng2 kamo2 semua boleh kan? eh lupa, segmen review akan disambung petang ni. hehehe tak banyak dah tinggal. sebab ramai yang tak cukup syarat. hehe. senang sikit kerja aku. 


ada gaya jadi model porno tak? muahahahaha 

23 comments:

Adylia Qarissa said...

aiiiissshhh!!! macam mana nak minang anak dara orang kalau nebes macam tu skali???

ahahaaaaaa...macam tak sesuai jer tuk model porno ;p

Rapunzel Cikilolo said...

huhuhu, keje ape yg smpai nebes sangat tu? :)

khairul said...

mintak kerja kt mana tu ?

MakNgah said...

kalau neves2 ni memang semua benda tak jadi semua benda rasa semak perut je.

i pon neves u. sok nak tgk konsert.

CekbOlat-bOlat said...

meh iklan brus gigi kt blog cekbolat.. muahahaha..

nebes? bolat nk msuk pinang nii taww.. hehe
leklaa.. kata lekaki..yedak?

Razil Tahir said...

model porno? errrr.....
hahahah XD

Good luck for ur interview!! XD

nur_za said...

boleh jadi model porno ker....hehe..no komen..dasyt la awk ni..nak tnggu org col temuduga punya nerbes mcm tu...lawak jer

Puan Kutu said...

apa kena mengena nebes dengan model porno tu?blur sekejap.hoho..

diana said...

interview kerja apa tu??
tak ngajar dah ke??

si ngokngek said...

HAHA,ada ka anak dara yg pinang ank teruna..gagaga

muka hang mcm nk cari gaduh..OHOI..:))

mieza said...

troknye laaa hai dy pnye nebes tu..
bahaya2.. hehe

Fabulous Me said...

Caption gmbr mcm mau mtk kje porno kahhh?

Pink Tulip said...

model porno?tak seswai la hyz.model k-pop sesuai la...hehe...

c'axoera said...

lama tak singgah sini......kebizina sket heheh :D waahh tahun baru profile baru keee :p



http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/kucipta-kepulauan-buatmu-hahahah.html

Ct Mawa said...

haha..susah la cmni nk akad nikah nnt

Cik tikah said...

dahsyatnya nebes =.=' relax sudah bro..

Blogger bernama Zam ! said...

nebes melampau , itulah kamu .hihi ,
porno ? tak kot . sebab too slim hohohoho

Popkorn said...

nak ilangkan rase nebes??????

taip ON NEBES dan antarkan ke 323456...

Radin87 said...

mak aii posing~~
semua larik nanti. haha

shida'R said...

amboii porno plak hehee...ishh xsesuai la hyz ^_^

chemay said...

model porno.
-.-

normi nieza said...

alahai...:)

NAZRUL AZAT said...

wuhuuu hebak2 pose cekgu :-)