Pages

Followers

Monday, 9 January 2012

review : aku & hidup

kepala aku sakit ni, tapi aku gagahkan juga review blog orang. dan kali ni, giliran blog aku & hidup kepunyaan incik eddy syrol. 

oke, aku nak start bebel dari header dulu. pada aku, header dah nampak elegen dan kemas. cuma tang anak panah putus2 tu merosakkan ke'elegen'an header tersebut. ye lah, header dah cool tetiba ada anak panah yang nampak 'janji ada' ~ ni time buat, tangan kompom gigil ni kan? kan? kan? hahaha. dan lagi satu, header kurang panjang, nampak tak centre kan? so, kena tambah saiz panjang sikit ye?

seterusnya pada side bar. aku tengok rata2 blogger tak ambil pusing pada bahagian side bar ni. main hentam kromo je letak itu ini tanpa memikirkan kesesuaian dan kepentingan. so, incik syrol perlu ubah sedikit susunan pada side bar itu k? aku syorkan buangkan widget untuk other entries tu, sebab pada bawah entry pun dah ada kan? dan perkemaskan bahagian bawah blog tu. nampak serabut dan aku tak tahu fungsinya. kalau hanya sekadar perhiasan, dan tidak membantu apa, baik buang sahaja. so, nampak blog lebih kemas dan lebih ringan untuk di loading.

entry? kamo2 pasti suka dengan entry2 yang ada. nama pun blog aku & hidup kan? so, entry2 lebih kepada kehidupan seharian tuan tanah kedaung. nak dengar tuan tanah menyanyi? pun ada... nak tengok tuan tanah masak? pun ada.... so, apa lagi? jom terjah blog aku & hidup ini. kita blogwalking ke sana yukkkk.......

11 comments:

Honey Kumicky said...

owh..

abg Eddy..mang da besa p blog dia...

Umar Kadir said...

oh bro eddy pun ada! best2

~Nana BamBam~ said...
This comment has been removed by the author.
~Nana BamBam~ said...

eddy shahrol...best gak entry die.

eddy syrol said...

eddy shahrul? bila nama ceq bertukar..? hehehe..

tengs hydz.. jom karoks.. tetibe

CekbOlat-bOlat said...

pewwittt,, abg eddy pun ade.. blog temuramah !

Puan Kutu said...

cikgu sakit kepala?sini aiman tolong picitkan.hoho..

haha anak panah pun di komen,penat dia melukis..seni apa anak panah tu,sy suka.kihkih..

dia pandai msk ekk?kejap nk p jenguk..

Puan Kutu said...

cikgu sakit kepala?sini aiman tolong picitkan.hoho..

haha anak panah pun di komen,penat dia melukis..seni apa anak panah tu,sy suka.kihkih..

dia pandai msk ekk?kejap nk p jenguk..

Koding said...

aku dan kehidupan...

Cik tikah said...

setuju gak yg anak panah tuh menghancurkan elegen blog tuh. hehe..

Ungu Violet said...

cool je header dia..:)