Pages

Followers

Monday, 2 January 2012

review : a day to remember

segmen review kembali lagi. setelah seminggu bercuti, kini saya memperkenalkan blog a day to remember. blog kepunyaan cik ezzat.
header yang comey


ekceli blog ni dah bagus dah. dengan penggunaan tema warna yang minimum dan soft, menjadikan blog ini simple tetapi kemas. diserikan dengan entry2 yang menarik, menjadikan blog a day to remember ini mudah menjadi tumpuan pengunjung. blog ni jugak banyak memberikan tips2 yang boleh menjadi rujukan kepada kamo2. so, nampak tak kebagusan blog ni? heheh. macam2 ada kan? so, rugi lah kalau tak melawat blog yang bagus kan? ~ promote....

oh ye lagi satu. budak ni pun gila contest dan segmen. haaa kamo2 yang ada nak tag2 pasal contest dan segmen tu, wajib ajak budak ni sekali... ~ peranagai cam puan kutu je. rajin masuk contest. tettttttttttt hahahahha secara keseluruhan, dah oke dah blog ni. apa yang cik ezzat perlu lakukan adalah bahagian side bar tu. perlu diperkemaskan susunan yang mana penting dan mana yang tak penting ~ rujuk pada review2 sebelum ni. dan mungkin cik ezzat boleh tambah bloglist. sebab bloglist tu penting jugak ~ rujuk pada review2 sebelum ni jugak... itu sahaja yang nak dikomen. selamat berblogging ye....

pada kamo2 semua. apa tengok2? jomlah terjah...... blogwalking ke sana jom!!!!



11 comments:

eddy syrol said...

shumillll...!!

Cik tikah said...

pernah singgah blog tuh. cute!

budakijaupendek said...

serbu..! ^^

Ungu Violet said...

kiut je header dia..:)

suzie rahman said...

suker header dier

CekbOlat-bOlat said...

skodeng makwe bru plak.. kehkehkeh..

hawiz said...

cute jer header dier...nice lor!

PopkoRn said...

mmg chomel pon blog cik ezzat..

Ezzattie said...

hohoho patut tercekik tulang ikan sadin tadi. my turn is coming.. thanks hyz! hehehehe *tersengih-sengih sorang2*

thanks pada yang terjah!

shida'R said...

yesss terjah skg hehee... ^_^

Puan Kutu said...

opss perlu diperindahkan lg ayat tu..perangai macam puan kutu je yg suka masuk kontest yg menawarkan hadiah mabeles,hadiah ciput tak layan!muahaha..