Pages

Followers

Thursday, 19 January 2012

review : donia belog

maaf sebab lewat update segmen review. sebab lewat petang baru sampai rumah sebab discuss pasal mural kat seksyen 27. kali ini, memperkenalkan sebuah blog yang diberi nama donia belog.
header yang ceria

donia belog mula berblogging sejak tahun 2009, dan mula aktif pada penghujung tahun 2010. ~ otai kan? so, tak hairanlah tuan tanah bijak bermain dengan warna dan susunan isi blog yang kemas dan nampak menarik. mungkin apa yang boleh saya tegur disini ialah pertama, header. header tu dah cantik dah, penuh semangat dan ceria. tapi lagi cun kalau header tu centre sikit atau dipanjangkan ~ tak cukup panjang bahagian kanan header.  dan keduanya  iaitu kedudukan fibox. fibox tu nampak cantik tapi kelemahannya ialah pengunjung hanya datang, tinggalkan link dan terus blah tanpa datang baca entry. rugi kan? so, mungkin fibox tersebut boleh diletakkan di sibe bar.

tak banyak nak diubah untuk blog ni. hanya perkara2 kecil seperti aku nyatakan kat atas. entry? tak ada masalah untuk entry. semuanya oke dan boleh layan. cuma aku tengok kurang orang komen sebab? sebab fibox kat atas tu lah. orang dah tak nampak entry dah. heheh. so, buat tuan tanah, teruskan berblog dan semoga maju jaya k.

so, apa tunggu lagi? jom serangggggg!!!!!!!!!!! follow dia dan blogwalking ke sana yukk....

13 comments:

Nelly The Strange said...

terjah blog ..
:p

hawiz said...

terjah!

Cik tikah said...

serang!

ieda said...

wah syok nie
dah lama bl;og akak x kena review ..
hurmm dikkk pleaseeee ;)

Puan Kutu said...

buang je terus fibox tu baru nmpk keikhlasan dlm berblog klu tingal komen(mentang2 sy dah buang).haha..

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat take note !
ingat nak buang jugak la fibox,,
abg hyz pun same naik jgk eh kan? haha

Saddila said...

lawa header die . jelous :(

shida'R said...

serangg....hehee..

Hanif said...

betul..bila fibox kat atas org terus pakai fibox..tajk baca entri.. Rugi untuk bounce rate nanti...

diana said...

jommmmm!!!:p

zureen said...

terjah!

Joe_Hans said...

blog dia comel....

misz_eyza said...

thanks hyz utk review itu. nt saya tke note pasal teguran kamu itu..mekasih sekali lagi... =)