Pages

Followers

Saturday, 7 January 2012

review : a heart story

assalamualaikum.. hai hoi hoi... semalam petang ingat nak buat review, tapi semalam bizi ngan aktiviti. gunting rambut, tengok wayang ngan p pasar malam. hehe. so, memperkenalkan sebuah lagi blog yang diberi nama a heart story ~ perghhhhhh pengsan!

seorang lagi blogger gebu yang aku jumpa. ingatkan sadilla je yang paling montel. rupa2nya ada geng lah dia. korang p tengok pipi tembam si lala ni. macam baby tak? keh3. oke3 stop mengarut dan mencarut! a heart story ni di persembahkan dengan tema yang cukup ringkas. purple + pink menjadi pilihan tuan tanah. nampak simple tetapi kemas. komen saya untuk blog ini adalah, hader tu kalau boleh cuba di'centre kan sikit. nampak agak kurang menarik bila hader condong ke kiri ( bahagian kanan jadi kosong ). seterusnya, penulisan entry. untuk penulisan, diharapkan tiada bahasa2 sms dalam penulisan entry. kalau sikit2 tu oke kowt. tapi kalau banyak perkataan singkatan tu, pening jugak kowt nak baca. lebih2 lagi kalau pembaca itu dari golongan berumur sikit ni. hehehe. mana mereka nak paham sangat bahasa budak2 sekarang kan? lagi, cuba kita didik pembaca dengan penulisan yang betul? kan lebih baik kan?


entry? semuanya best2. jangan risau, entry blog ni semuanya pendek2. tak sampai seminit pun dah habis baca 1 entry. so, tak ada masalah nak baca habis kan? tak sempat nak boring. hehe. macam2 yang diceritakan dalam entry2 beliau. so, kamo2 boleh terjah ok? bahagian side bar tu, mungkin cik lala boleh aturkan dengan lebih kemas. contohnya, mungkin 'lala' dan 'biodata' tu boleh ke ataskan, dan 'geng fiq'ra' dan 'family' diletakkan bersama atas dan bawah.blog archive pula ditukarkan kedudukan dengan tourist tu. ok? itu sahaja bebelan saya.haha. selamat berblogging lala. rajin2 blogwalking oke?


hey kamo2. jom blogwalking kat sana jom.

12 comments:

hawiz said...

wahh...menarik3...biler la pulak nk rebiu kite..ermm...lalalaalala

Adylia Qarissa said...

betul tu..kalau banyak sangat bahasa sms dkna pon bosan nak terjah blog tu lagi..sebab..sebab...dkna pon tak paham sangat bahasa sms.

kalau sikit2 boleh diterima...kadang2 kene ulang 2 3 kali baca ayat yang sama untuk paham..

dah membuang masa kan??? ok!! selamat berhari minggu hyz :)

saharinasaharudin said...

terjah la blog kitee plak.nak awak comment:)

m!3yr4h_LolLy said...

terbaek la hyz. teruskan blog review to. sedikit byk boleh memperbaiki blogger2 laen termasuk mieyrah. hee

Ungu Violet said...

jom gi tengok..:)

Mawar berduri said...

pengkritik terbaik .. nti dtg studio utk terima anugerah erk .. hehe ^_^

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt.. abg hyz.. msuk office sye skrg ! hahha

Cik tikah said...

hahaha.. mcm kelakar plak bila hyz ckp dia dh jmpa geng dia :P

diana said...

akak kurang senang dengan dia punya warna tagline dia yang kat header tu..tak sesuai sangat kuning dAn hijau..
lepas tu gambar pompuan kat shoutbox tu kalau tolak ke tepi sikit lagi bagus..boleh ubah tu kat kode html dia..

ye la..akak cerewet..;P

Puan Kutu said...

sy walaupun tidak berumur mmg tak gemar nak baca bahasa sms.haha..

Qaseh Yana said...

bestnye bile blog direview~

shida'R said...

hehee..terjah suda ^_^