Pages

Followers

Tuesday, 3 January 2012

review : mayoi synchro

sebuah lagi blog super otai diperkenalkan. bermula pada tahun 2009, dan super aktif sekitar disember lalu. memperkenalkan blog mayoi synchro.
header tuan tanah

sape antara kamo2 yang minat anime @ manga? yezza... blog ini sesuai buat kamo2 yang gilakan anime @ manga kerana banyak info mengenainya dihidangkan buat anda semua. tidak terhad kepada cerita / info anime dan manga, blog ini juga tidak ketinggalan dengan isu2 semasa dan tips2 yang berguna kepada anda. nak download? pown bolehhhhhh..... macam2 adalah.. kamo2 boleh cari kat bahagian categories. 


secara keseluruhan, blog ini simple dan kemas. tak banyak yang nak dibebelkan. cuma satu, mungkin tuan blog boleh tukar komen itu kepada pop up window. lebih memudahkan pengunjung untuk meninggalkan komen. yang lain2 dah oke dah... untuk rujukan, boleh lihat review2 yang lalu oke? selamat berblogging k...


haaa pada kamo2? jom follow blog mayoi synchro ni. dan kita blogwalking ke sana jom......

9 comments:

Honey Kumicky said...

emmm..

nak p sana..

heemmm hyz...napa blog honey x d review..?

diana said...

tak suka bkog yang tak pakai komen pop up window..habis limit broadband akak nanti..huhu..

White Dove said...

Thanks for sharing! Suka blog ni & beberapa blog lain dlm review list. :)

shida'R said...

hehee..shida baru jer terjah ^_^

wannuramirah said...

akan diterjah !

Kidichi said...

ada sebab jadi super active. Sebab time tu dah abis exam.. keke

khairul said...

sempoi nama blog dia

Puan Kutu said...

sedikit memberi tekanan klu komen tak pop up window,lebih dasyat tekanan bila ada word verication.ahakz..

shark said...

pasni blog aku plak:)