Pages

Followers

Friday, 13 January 2012

review : phat corner

kembali mereview setelah 3 hari berehat  dari nebes. muahahaha. oke, segmen review kali ini, nak memperkenalkan kamo2 semua sebuah blog yang diberi nama "phat corner"

boleh dikatakan jarang untuk jumpa blogger aktif yang bergelar bapa kan? kalau ada pun tak ramai dan phat adalah salah seorang daripadanya. ~ so, kamo2 jangan nak ngorat2 dia k. haha. oke, secara keseluruhannya, blog ni pada tahan ok. tak banyak yang nak diperbetulkan pun. cuma mungkin incik phat boleh update bahagian bloglist tu. sebab ada yang berbulan2 tak update pun kat dalam bloglist tu. seterusnya, mungkin incik phat boleh menyusun bahagian side bar tu untuk lebih kemas lagi. bahagian2 yang penting seperti iklan nuffnang, churp2 dan about me tu diletakkan bahagian atas ( bahagian side bar ), dan yang lain tu susun dengan mengikut kepentingan.


saya tak pasti kat bahagian atas tu ( bawah iklan nuffnang ) adalah widget busuk or lain. kalau itu widget busuk rasanya cukup satu, so tak perlu lah letak widget yang sama kat bahagian side bar tu k. begitu juga dengan kotak jerit. padamkan sahaja kotak jerit kat nun bawah sekali tu. sebab kat side bar pun dah cukup kan? pastu sila kemas2 bahagian bawah tu. jika rasa widget tersebut tak membawa kebaikan untuk blog, baik buang sahaja. bila kurang benda2 tak penting ni, blog tak serabut, lebih kemas dan yang penting loading pun laju jek..... oke? selamat berblogging ya.....


hey kamo, jom p serang phatttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 comments:

Aishah Jahirah said...

slmt blogging...;p

nur_za said...

awak tak jawab pun...kalu nak minta review..da syarat apa..nak tahu

khairul said...

ooo phat..dh folo

karen said...

da follow ko , bls balik .. just klik my name~

Cik Nurul said...

jom serang rumah aka blog die ! ^^

shida'R said...

serangggg.....!!!

chemay said...

chemay baru start jengah blog dia dalam 2 3 mggu nie.
:) heee

Puan Kutu said...

msti cikgu tak kenal ramai blogger bapa..dieorg aktif jer update blog.hehe..

c'axoera said...

ni segmen mengomen blog orang eyh hahahahah hehehe :D

Phat said...

tq hyz...atas khidmata nasihat...