Pages

Followers

Monday, 16 January 2012

senarai giliran finalist AJL 26


assalamualaikum.. hai hoi hoi.. aku mungkin lambat untuk update mengenai anugerah juara lagu ke 26 ini. tapi aku tak kira, aku nak share ngan kamo2 jugak mengenai senarai penuh giliran finalis yang akan bertanding pada malam kemuncak 29 januari nanti.

.: senarai penuh giliran finalis yang bertanding :.
1. wanita seluruh dunia - projek pistol
2. sedetik lebih - jacklyn victor
3. kekanda adinda - atilia & monoloque
4. penakut - yuna
5. kalau berpacaran - suhaimi mior hassan, ana raffali & altimet
6. cinta muka buku - najwa latiff
7. karma - faizal tahir
8. kisah hati - alyah
9. sungai lui - aizat
10. gadis semasa - yuna
11. awan nano - hafiz
12. beribu sesalan - 3 suara
elemen air dipilih sebagai tema atau konsep keseluruhan persembahan kerana ia menggambarkan perkembangan dan perjalanan arus muzik dan irama industri muzik tanah air. pihak produksi masih mengekalkan gandingan cheryl samad dan faizal ismail sebagai hos pada malam tersebut. untuk persembahan pembukaan, penonton akan dihiburkan dengan persembahan hebat dari awie, jamal abdillah dan datuk sheila majid. manakala untuk persembahan interlude, kita akan menyaksikan black, hazama dan azlan & the typewriter beraksi. so, jangan ketinggalan untuk menyaksikan malam kemuncak anugerah juara lagu yang akan bersiaran pada 29 januari 2012 jam 9malam hanya di tv3.

hyz bisik pada kamo : nak tengok jacklyn victor, atilia & monoloque, yuna, alyah dan 3 suara. 

23 comments:

amir aizat said...

nk tgk AIZAT jer! heheh

eddy syrol said...

nak tgk.. errr... ntah takde yg excited sgt nak d tgk...huhuhu

sabry oppa said...

x sabr nak tengok 3 suare.. n alia...
taget juare..

is_isaac said...

sokong hafiz je! huhu

Radin87 said...

nak dengar 3 suara~~
lamanya nak tunggu. last sekali. huhu

aiNa yaZiD said...

nak tengok 3 suara.. ;)

Rapunzel Cikilolo said...

yang boleh menang ialah 3 suara. tak pun project pistol. kalo ikot kekuatan lagu dengan lirik yang ade la... hehehe

Ungu Violet said...

nak tengok dorang nyanyi dlm air...hikhik

Hafeesz Amran said...

sokong Jaclyn Victor

CekbOlat-bOlat said...

nak tengok aksi retis cekcii ! =)
berkemban.. lalala~

Puan Kutu said...

TEMA MENARIK..KENA TGOK GAK LA..HOHO

Blogger bernama Zam ! said...

nak tngok 3 suara , alyah !!

diana said...

nak tengok sapa entah la..
aizat kot..:P

Ct Mawa said...

sedih la anuar zain x masuk

~Nana BamBam~ said...

nak aizat menang..hehe

Hanif said...

nak dengar beribu sesalan

L said...

jpg yuna kene tarik sekali lagi plak.. huuu..

jom bca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Cik Nurul said...

alehai.. beribu sesalan last sekali... nak tengok shila hamzah! wuwuwuu

~agak2, sape la yang menang kan? hurmmmm

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm kan bagus anuar zain masuk bertanding... bleh tersengih2 tgk muka anuar zain menyanyi..hehehe

Firdaus® said...

aku yakin 3 suara akan menang..huuu~ =) nice blog..do follow my blog too~

Saddila said...

okay . rasa excited sangat . haha :)

si kiut lavender said...

aizat
3 suara..
oh yeah..:D

MakNgah said...

nk tgk anuar zain nyanyi lagu sedetik lebih tp apakan daya...
nape ye anuar zain xnyanyi lagu tu?