Pages

Followers

Thursday, 19 January 2012

traffik meningkat gara-gara ning baizura

assalamualaikum... hai hoi hoi... tengah hari nanti aku ada appointment dengan cikgu tadika kat seksyen 27 shah alam. cikgu ni nak aku buat mural untuk tadika dia. alhamdulillah rezeki datang lagi. so, sapa2 nak buat mural email je aku oke? nampak iklan yang aku tepek kat side bar tu? hehheh


oke, ni cerita semalam. semalam aku ada cerita pasal montot ning baizura diraba peminat fanatik kan? traffik aku jatuh gara2 2 3 hari tak de mood berblog mencanak naik dengan bantuan mereka yang gatai mencari cerita ning ni. tak caya? tengok ni.
nampak?

tak sangka pulak google punggung ning, jumpa blog aku ni? haha nampak bebeno yang cari cerita ni pun teringin nak raba kowt. Ooopssss. ce citer aku kena raba peminat? agak2 ada yang kesah? muahahahahaha

hyz : petang ni, sambung mereview. tinggal 5 6 orang je. sabar na....

24 comments:

Edy Fee said...

untung la ade bakat melukis..ehehehe hurmm duk seksyen bape shah alam bro?
hurmmm haha takleh blah, punggung ning.kahkahkah

DRceria said...

wahh... akak ke???

Nurul Iman Rosman said...

hahaha, sabo je lah ;)

is_isaac said...

kene selalu buat entry punggung ni,baru traffic naik.haha :P

Adylia Qarissa said...

kalau bab raba rogol laju jer kan trafik :)

Popkorn said...

ni baru pesal punggung... ang jangan wat body part lain2 plak hyz... bhya2...

si robot comel said...

kahkahkah untunglah ning :D

fixifiq said...

LOL... tahniahlah XD

Radin87 said...

waaahh.. ramai rupanya stalker punggung ning ni.. haha

Cik tikah said...

hahah. lawak je :P

wannuramirah said...

wowww, mantap ah hyz. heheh. tahnioh2 :D

Joe_Hans said...

bende2 hot mmg cepat naek traffic.. hahaha

Ungu Violet said...

kehkehkeh...jenuh la asik nk citer pasal mun*** je bru nk naik trafik...huhu..:P

nur_za said...

haha...ok la 2..trafik naik..hee

Run Away said...

best woooo...trafik naik...;d

Run Away said...

best woooo...trafik naik...;d

diana said...

dalam banyak2 cerita kat blog ni pungggung jugak yang paling menarik..kan??

Cik Nurul said...

ahahahaa topik gitu mmg slalu hot kot? -.-

sabry oppa said...

ucapkan terima ksih kepade punggong ning.. ops! silap.. say tq kat kak ning kite.. n wish good luck ntuk ajl .. hahaha... jage2 punggung tu..

Hanif said...

cerita sensasi...

~Nana BamBam~ said...

mengong..haha

Puan Kutu said...

benda gini mmg org suka google,hoho..Alhamdulillah rezeki cikgu..jgn lupa belanja aiman ye cikgu!

shida'R said...

benda panas cepat naik hyz..biasalah ^_^

Zaki Muhammad said...

untungla. hehehe paling tidak pun
dapat juga mempopularkan lagi
blog anda yang sudah semestinya popular :)