Pages

Followers

Saturday, 25 February 2012

akhirnya aku tersenyum puas... ahhhhh owhhh yeahhhh

assalamualaikum... hai hoi hoi... maaf la dah berapa hari tak sempat nak update blog ni. aku bizi ngan tempahan cheese fruit cake ngan bizi p tengok konsert sudirman- abadi dihati malam tadi. hehe sepatutnya hari ni aku kena pergi petaling jaya untuk discuss pasal projek mural, tapi hari ni aku tak sedap badan pulak. so, aku suruh partner aku pergi sorang2. harap2 oke lah semuanya. esok nak kena hantar cake kat damansara pulak. alhamdulillah. murah rezeki.
thanx sharina ( manager dayang ) for the ticket

wahhh lepas entry kenangan cinta aku ~ episod 2, ni baru sempat nak update blog. terima kasih kat kamo2 yang suka baca kenangan cinta aku tu. aku cadang nak buat sampat aku tingkatan 5 je. lepas2 tu rahsia peribadi. keh keh keh. pada yang request untuk sambung entry kenangan cinta aku tu, diharap bersabar ye. sebab aku teruja nak buat entry ni dulu. mungkin semua sedia maklum, malam tadi berlangsungnya konsert sudirman-abadi dihati yang bersiaran secara langsung di tv1 jam 9.00 malam. kenapa aku p sana? dah tentulah aku nak tengok dayang nurfaizah wat persembahan. 1st time dapat tengok dia wat persembahan live. sangat teruja. ~ blushing.


tak lupa aku nak berterima kasih pada manager dayang yang sudi simpankan tiket untuk aku. sehari sebelum konsert aku p angkasapuri untuk ambil tiket ngan manager dayang tu. time tu artis2 tengah wat rehearsal. so, tercapai impian nak saksikan dayang secara live. bravooooooo.... malam tadi aku boleh senyum sampai ke telinga. mungkin aku tido pong sambil tersenyum agaknya. hahaha
ewah ewah main2 senyum pulak. hahah ekceli time ni dayang terkejut. dia cakap... 'ehhhhhh u' blushing i dia kenal i oke. yelah sebelum ni just chatt on9 ngan berfesbuk ngan dia je. lepas aku bergambar ngan dayang, time tu aku dah blah dah sebab ada orang lain dah berdiri sebelah dia nak bergambar, tapi dia sempat tepuk bahu aku, "hey thank you ya.." aku faham ngan maksud dia, sebab aku banyak sokong dia ngan promote dia, dan dia tau benda itu. =)

kelakar giler muka aku time ni. sebab aku jadi kaku. cam tak caya dayang sebelah aku. kah kah kah. tengok aku punya senyum. senyuman teruja + tergamam + malu2.

ni antara artis yang buat persembahan malam tadi. ada black, tomok, bob af, dayang, alyah, sheila amzah, jac, kak pah, aril af ngan adibah noor. didie alias ngan saiful apek sebagai pengacara.

hyz bisik pada kamo : kalo kamo tengok tv1 tu, kompom korang perasan aku. hahaha. nanti aku cerita pulak pasal kejadian malam tadi.

25 comments:

Spudin said...

untung ler ..haha

hawiz said...

pehhh.....best giler bro!!..kompom ko senyum48 jam!

Nath said...

Dayang looks aged =X

So good you can go Sudirman concert

Cik tikah said...

ala, bestnya!

diana said...

TENGOK KONSERT TU TAPI TAPI TAK TENGOK PUN TV SEBAB SAMBIL DENGAR SAMBIL AJAR MAISARA MEMBACA MASA TU...

ZWAN SABRI said...

Semalam mmg nak tengok pesembahan sudirman kat TV1 tapi ada crita best plak kat TV2.. FireHouse Dog... HEHE

NAL said...

jeles...
NAL tgk juga semalam sebab ada
Shila Amzah..wot..wot..

Puan Kutu said...

alahai mlm tadi tak tgok tv.muka cikgu ok jer..muka dayang tu yg pelik sy tgok.haha..

anamizu kaito said...

wahhhh retis! retis!!!





luv,
cik ana

O CIKTEDDY said...

wah3..kecik je hyz sblh dayang.haha

Popkorn said...

rumah xde tb nak tgk cm ne ni ....

LaLa mhdnor said...

best la Hyz dapt jumpa retis :D

eddy syrol said...

sampat tu amende? buwahahahaha
untonglah jumpa dayangzzz

Megat Najmuddin said...

best sngt ke?

si kiut lavender said...

woot woott..
untunglah kamu..kekeke

Apai said...

muahahaha...klaka muke Dayang! Aku tgk smlm time last performance..4 suara hokey!..haha..lagunya amat cocok!

teha said...

ptt laa die senyum 24jam.. hahaha !

Koding said...

Koding Berkata:
Awang dapat jugak awk bergambar dgn dayang...

nur_za said...

semngt yer dia.ptt la senyum 24 jam..haha..jgn harini je..senym la slalu ok =)

Ckin Kembaq said...

memang pemnat dayang ni.. ^_^

ratu zuleyqha said...

wah! untunglah dpt bergambar dgn dayang.. huhu lepas ney xyh senyum 24 jam g, nak senyum hari-2 pon xpe.. hihi

Ct Mawa said...

mawa tgk tv1..tp,,tukar2 dgn channel lain..huhu

Ungu Violet said...

mmg tengok pun time nih...xnampak pong muka...hehee

M@W@R Q@SeH said...

x tengok tv pn smlm...kemain dia brgambar dgn retis...

shida'R said...

hehee..untung hyz...bduaan hehee ^_^