Pages

Followers

Saturday, 4 February 2012

aku interviewlahhhh....

assalamualaikum... hai hoi hoi... maaf la lama tak update blog ni. terima kasih pada yang tegur2 tanya pasal blog ni k. ekceli pagi tadi aku ada interview kat wisma ali bawal petaling jaya ~ sampai sekarang aku tak paham nape nama ali bawal ni. kelakar pun ada. haha. so, untuk interview ni, aku kenalah fokus betul2. banyak yang aku nak kena hafal itu ini. siap practice lagi oke ngan incik osmet ~ ala2 dalam situasi sebenar interview. ko ade?


that why la aku tak peduli kat blog ni untuk jangka sama 3 4 hari ni. jeling2 tu ada lah. tapi tak sempat nak komen2 dan nak blogwalking... pagi tadi jam 6.30am aku bangun. solat subuh pastu terai baca2 balik apa yang ada. jam 8 dah gerak p tempat interview. jauh jugaklah dari rumah aku. kalau naik moto tu, mau kebas montot aku ni. interview kali ni, aku tak berapa nebes kowt sebab aku dah betul2 ready untuk interview. alhamdulillah segalanya dipermudahkan..... keputusannya aku tak tahu lagi lah... mungkin isnin nanti dia bagi keputusan. kalau dia call, dapat la tu. doa2kan sama yek? heheheh.. kang kalau dapat kerja ni, tak payahlah kome2 panggil aku cekgu lagi kan? hehehhe


hyz bisik pada kamo : malam kang la aku blogwalking ye... heheh nak tito sat. ngantokkkkk!!!

9 comments:

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

all da best bro :)

Saddila said...

intebiu keje ape wei ?? kastam ?? agagaga

faizah husna said...

gudluck ^_^

Puan Kutu said...

cuba cerita sikit pasal interviu tu..jawatan apa?soalan apa kena tnya?supaya boleh siap sedia nak tukar nama panggilan dari cikgu ke dot3.haha..

Rapunzel Cikilolo said...

good luck!

EmpayarUtama said...

Interview apa yea? Mudah2an berjayalah

Adam Haiqal said...

entahnye..semua org yg komen ni tny psl interview ape..cite la sampai abeh kau ni..;P

ali bawal?
asal mcm nama restoran je??;p

pakcik ali tu suka ikan bawal ke cmne?

Joe_Hans said...

interview aper hyz?

Fabulous Me said...

Tukar profession ka?