Pages

Followers

Saturday, 11 February 2012

aku sayang churp-churp sebab cek aku nak sampai dahhhhhh

assalamualaikum... hai hoi hoi.... kali ni nak share kegembiraan sikit ngan korang. akhirnya status churp2 aku untuk pembayaran dari "belum dibayar" telah ditukar kepada "dibayar". so, sekarang aku dok skodeng2 aku punya peti surat je. tak banyak pun yang churp2 bayar, tapi aku cukup teruja kerana 1st cek dari churp2. 
tak de akaun churp2 lagi? meh sign up kat sini. freeee....

hyz bisik pada kamo : cek nuffnang pun tak cashkan lagi..

21 comments:

khairul said...

x dak lagi ac churp2 nie

TiraPengemis said...

ewahhh....simpan duit tue...kata nak kawin...hahaha..=)

Nalisa Syahira said...

amboi amboi , suka latewww , hehe .

cik kiwi's said...

tahniahhhh...hehehehe

DianaAzis said...

wah..bestnya..dah cash out dah..meh belanja kitorang sket :p

♪ cik katak ♪ said...

yeayyy buleh belanja agagaga :)

Puan Kutu said...

wah abg aiman dh kaya..sila belanja (smbil kelip2 mata)haha

Cik tikah said...

x sukalah churp2. haha

Arol Mubin said...

Sign up Churp2 dah lama, tapi tak pernah promote pun iklan2 dia. :)

Adylia Qarissa said...

wah...seronoknya :)

Hafiz Al-Pazin said...

belanja cepat :) haha

ZWAN SABRI said...

Untungla.. lepas ni bolehla blanja.. HEHE

chemay said...

duit churp2 chemay ada ssikit jee.
tak aktif pon ngan churp2 nie.
hee

sabry oppa said...

bile cek nuffnang dah cash.. jangan lupe belanje we all.. hahaha~~~ x pun bg lah try cheese fruit cake hyz.. hahahahaha~~~

shida'R said...

xreti men churp2 haha cam pelik jer bunyi kan hyz..

Ungu Violet said...

pokcik kayo...haha..:)

Mishter Izwän said...

untung lah churp2 ade masyuk,


feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

EmpayarUtama said...

Eh iyala... aku sampai lupa pasal cupcup :)

Fezul Fadhley said...

aritu kata nak blanja kan? :p

Edy Fee said...

byk dpt..bestnye/.huhuhu
aku p[on tgah tunggu cek smp..dh sent.hehehe exited.hehehe

NAL said...

bestnyer..apa kata hyz pegi blog NAL & tolong click my churp2 ads.. :)