Pages

Followers

Saturday, 4 February 2012

'cinta' zizan dan diana danielle pulakkkk....

terbaru!! majalah online pertama malaysia ENF kembali dengan isu ke 4, dengan zizan dan diana danielle sebagai cover. dengan mengangkat tema perisik glamor sedunia, isu kali ini lebih gempak dengan isi kandungan yang padat dan gambar2 yang ohsem!!!
zizan & diana sebagai perisik!

majalah yang menggabungkan fesyen dan berita hiburan ini penuh dengan cerita2 besh yang boleh anda baca secara percuma!!!! klik sini untuk baca! selain itu kamo2 jugak boleh join contest!!! syiokkkkkkkk dapat tiket wayang free! so tunggu apa lagi? jom baca ENF sekarang!!!
jom join contest!! tiket wayang free!!!

haaa ni paling penting! muka aku ngan kamo2 yang mengomen entri lepas pun ada dalam majalah ENF. gempak!!!! klik sini untuk entri lepas

hyz bisik pada kamo : kamo2 yang guna broadband, sila gunakan read low resolution.

16 comments:

CekbOlat-bOlat said...

HAH ? fuyoooo *jakun jap*

Puan Kutu said...

wah..sylah yg pakai bb tu.hehe..

EmpayarUtama said...

Wah cerita retislah :)

diana said...

masuk majalah tu..>:)

Saddila said...

agaggagaga . kahkahkah :)

Drakula Comel said...

first tyme dgr ade mjlh online..tq ya sbb gtaw..ehehe

hawiz said...

wahhhhhh,,,,,

Ungu Violet said...

woww...gempak ar...:)

sabry oppa said...

wah! terbeliak mate n wow!!!!!hehehehe.. sabry oppa pun ade.. pic pakai songkok lak tu.. hehehehe...

caer sasuke said...

bukan dari aritu ke?

Joe_Hans said...

muka paling atas 2..hahaha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak , muka masok majalah . retis sudah . heheh :)

Princess Nusy said...

waaah..masuk majalah tu..tahniah2 artis baru kite..hehe..=)

NAL said...

gempak gilerr!!

chinta qiela said...

wow ! dapat masuk majalah . untung nye (:

Mohd Norafzal said...

apsal muka aku takde?aku komen dalam ati