Pages

Followers

Monday, 6 February 2012

gambar aku kat blog GAY

assalamualaikum... hai hoi hoi... sebelum ni aku ada wat entri pasal orang yang curi2 pic aku untuk menyamar a.k.a fake profile klik sini untuk baca entri sebelum ini. semalam ada seorang lagi blogger yang bagitau ada jumpa muka aku di tepek kat blog GAY!!! ni bukan kejadian pertama yang berlaku, sebab sebelum ni pun dah pernah jadi. so, aku tak sure ni blog yang sama or blog lain. sebab blogger tu tak bagi pulak aku link blog tu untuk aku check. sebelum ni pun budak blogger jugak yang bagitau aku benda yang sama.


ekceli sebelum ni aku ada jumpa 3 4 orang yang guna pic aku untuk buat akaun facebook diaorang. itu pun aku tau dari budak2 facebook diaorang pm aku. aku bukan nak cakap aku ni tersangat howt sebab tu orang curik pic aku ~ kalau korang nak cakap aku howt jugak, aku terima je. muahahahha... tapi, aku kesian dengan mereka2 yang guna pic orang lain untu menyamar demi menarik perhatian orang lain. ~ kesian kesian... kat facebook tu, dah banyak yang kena macam aku ni. bukan sorang dua. untuk aku, aku tak kesahlah ko nak wat ape. ko curi gambar aku, aku tak leh wat ape. ko buat facebook or blog guna pic aku, pastu ko wat hal yang bukan2 yang mungkin memalukan aku, pun aku tak kesah. sebab aku tau, orang2 macam ni terdesak nak popular. ni orang2 yang gersang!!! gersang nak tarik perhatian orang. aku tak kesah sebab aku tak buat, nak wat pe aku takut kan? walaupun sedikit sebanyak nama aku akan busuk sebab orang ingat itu aku yang sebenar, tapi aku tak kesah! sebabbbbbbbbbbb cuba korang ajak admin tu jumpa face to face! berani tak dia? paling tidak pun ajak skype or webcam ym. nak tak dia? ~adalah balasannya nanti... tunggu saja..
ni bukan gambar yang ditepek kat blog gay tu ye. ni sekadar jamu mata kamo2. muahahaha

hyz bisik pada kamo : aku hanya ada 1 fb dan 1 blog ni je...

40 comments:

Jue Azis said...

Dashyat...isshh x patut..x patut..

chemay said...

orang nak femes cepat memang macam tuh.
entah ape2
-.-

Spudin said...

hahaha ...bangga la tuh ..hahahaha ...lawak3

eddy syrol said...

itulah gunanya watermark..ehh?ye ke?hehehe

biorlah depa buat apa pun. lama2 depa bosan gak tu...

hawiz said...

macam3 lah ko ni hyz..haha..tula...berkawan lg dgn diorg..kang dh kene..hahaa

Adylia Qarissa said...

hihiiii....ada gaya gay ke nie?? kompius dkna ;p

pykapikot said...

tak patut je , sian hyz.

shark said...

hohoh..
bahaya tuh...
harap2 diorg x kemaruk ngan ko bro.

rabiatulaynie said...

cehhhhh!! howwttt seyhhhh dye..!! pergghhh..!! hahahaha,, jap gi aku nak letak dp fb aku pic ko la.. ko x kisah kan?? weeee~

Cytah Lovicry said...

hahaha.. kesian.. sabar ja la

Muhammad Mustaqim Razali said...

marabahaya itu, harus dicegah dari menjadi parah. Byk besabar ek..

Blogger bernama Zam ! said...

muka howt selalu macam tu .

*loncat2 Hyz baca ! haha

laskar pelangi said...

hish! sangat tak patutkan.tu yang takut nak publish gambar =.=
macam2 sekarang ni. uhuk3x

Puan Kutu said...

wah hot la sgt macam artis!pic pun macam goreng pisang panas.kihkih..

Zaki Muhammad said...

too desperate.
haishh dunia2

White Dove said...

susah juga jd insan femes ni ek..:)

Ungu Violet said...

haii howt la yu nih!!...bole berkenalan?...hahaha..

Cik tikah said...

kesian hyz tpi mula2 dlu dtg blog hyz, mmg nmpk sikit hyz mcm gay. hehe... :p

diana said...

tu la...sapa suruh buat muka kacak..

anamizu kaito said...

curik gambar hyze pastu tempek kat blog GAY??? euuwwwww apsal la dorang tu xde kje len..hish~







luv,
cik ana

Koding said...

Mintak jauh...

Ahmad Sabree said...

rilex2 jer...
yg penting kite berade di pihak yg benar..
atually, bangga lah tu kan ...
untung lah............ GOJES!!!!
hahahahahahaha....

Hafiz Al-Pazin said...

Haiyoo kesian, sabar2 ek pakcik

Popoi said...

sruh la dorunk pdam lik,, huhu ^^

Joe_Hans said...

org hot mmg macam 2..heehehehe

khairul said...

tu la hang encem sgt kot

emy zulaiha said...

keji gile kan dorg nie..nak curik2 plak pic org..xde identiti sendiri kot dorg tue.hehe :) haha gmbr last mcm boleh thn gay je.muahhaha :P

yusuflaili(Goku) said...

salam;
memang tak patut guna pic tanpa kebenaran ni,..aku marah sangat tentang pekara ni.

cik najihah said...

da x de keje lain da mereka2 ni ha..

Phat said...

gila la...mcm tu pun ada..aku kena check ni takut2 pic aku pun ada org guna *ceh poyo je haha

faridah nazurah said...

haha tulah sape suruh hot sangat. kan dh kena curik gambar

si kiut lavender said...

erk...HAHA..tersedak baca tjuk tuh....sampai hati btulla diorang bleh letak gamb0 hyz dlam blog gay....aiyak..0_o

Arra Ahmad said...

untung lah..hot!! hehe

shida'R said...

huhuu..lama xdtg sini tau2 dah mcm2 jd kat hyz..huhuh sabar jelah hyz..tp bahaya la sampai gune pic org nih..huhu..

♪ cik katak ♪ said...

ishkk kau kacak sgt kot hyz..
tu yg diorg pinjam muka kau..
dia adore tuh hehehee

chinta qiela said...

muka hyz hensem . tu sebab dia amek . dia nak cari glamour .

zana said...

mesti org tu x glamer kot..tu pasal dia guna pic org lain..

nur_za said...

tula comei sngt..dh org berkenan culik gmbr..hua2..
=)

aydah ahmad said...

mohon satu gambar nak tepek kat page lesbo plop . muehehhe xDD

Edy Fee said...

hahaha smp ke blog gay..sabor je la.heheheh
tu la ko comel sgt kot..saman je blog tu