Pages

Followers

Thursday, 9 February 2012

live chat with DAYANG NURFAIZAH

keterujaan membuat aku nak post entri ini dulu ~ makinbertimbun2 entri dalam draft tu ni cerita malam tadi. malam tadi aku berkesempatan untuk chat secara live dengan DAYANG NURFAIZAH di utusan online bermula jam 9 malam. seronok giler aku dapat chat ngan dayang. ~cair aku wehhhh
dayang tengah live chat ngan peminat2

aku jadi orang pertama yang chat dengan dayang. muahahah suke suke suke...

dayang memang sporting habis. siap men peace2 lagi time chat. hehe

time ni, aku tengok ramai yang tanya dayang menyepilah, bila nak kuar album la that y aku tanya soalan ni...

next showcase insyaallah aku serbu... hehe

aku nak sangat tengok dayang dan anuar zain berduet.

time ni aku rasa dayang tanya dengan wakil utusan, sebab ramai yang tanya kenapa tak dapat tengok dayang kat webcam... hehe

hyz bisik pada kamo : tengah hari tadi pengurus dayang inbox aku kat facebook. so, pasni senang la aku nak contact2.. hehehhe

31 comments:

Farah Hanis said...

Whoaaaaaaaaa :O

Farah Hanis said...

Whoaaaaaaaaa :O

Rapunzel Cikilolo said...

suke le tu :)

Adylia Qarissa said...

hyz tak chat ngan dkna?? heheheee

diana said...

la..kamu tak tanya ke kalau2 dia minat nak berduet dengan kamu?;p

Fezul Fadhley said...

untonglah... :D

Popkorn said...

<---xminat dayang sgt.. suka lisa surihani jer.. hi hihi

Cytah Lovicry said...

fuuyoo.. bestnyaa..

Arra Ahmad said...

kim salam kat dayang..hihi

Ahmad Sabree said...

lepas ni siape lah pulak kan hyz...
silap2 hyz jadi bintang lepas ni..
org pulak update syok dpt chat dgn hyz... amin.. insyaAllah....hehehehe

NAL said...

confius ni, dayang nak chat dgn hyz atau hyz yg nk chat dgn dayang??hahaha

White Dove said...

mariah carey M'sia. :)

chemay said...

wahh.
nanti lepas ni boleh pergi dating dengan dayang pulakk.
:)

chinta qiela said...

wahh , untung nye (:

Fabulous Me said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Pjg kan waaa ni? Sbb rse syiok gile. Untonggg laaaaaa

si kiut lavender said...

heh, sah teruja tahap xhengat kan...kekeke

eddy syrol said...

peminat tegar dayang ni..hehehe

Hafiz Al-Pazin said...

nak buat jugak, woaaaaah. untunglah pakcik dapat chat dengan ur fav artis. hehe. nice :)

Princess Nusy said...

waaaah...bestnye..mesti teruja sgt2 nyh bile dpt reply..hehe..^^

nesa taha said...

hydz jom chat dgn aku plak . wakakakaka ;D

Cik tikah said...

wah, hebatlah hyz. femes tuh :P

EmpayarUtama said...

Wah dah betul2 tahap retis ni :)

Koding said...

Koding Berkata:
Wah!! gempak kamooooo....

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Wah,..kira bernasib baiklah dapat chat ngan artis ni.

CekbOlat-bOlat said...

fuyooooo.. dgn DAYANG tuuuuu.. pewwittt.. cayalah abg Hyz

syamy said...

wahh ! untunglarr :D

Puan Kutu said...

eh mmg taste cikgu yg gelap2 gini ekk?muahaha..

gurau jer..jgn mare..dayang mmg manis even sy tak suka kegedikan beliau!hahaha ops ampun!

★ aIsyaH ★ said...

wah..mesti ser0n0kkan..bkn senang nk dpt..
untungla.. :)

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

chat dengan artis 2...hebat :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah. bestnye lah berlive chat dengan dayang ye . hee :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah. bestnye lah berlive chat dengan dayang ye . hee :)