Pages

Followers

Monday, 20 February 2012

perlukan cinta - Dayang Nurfaizah ft. Tompi with lyrics

sebelum ni, dalam zon lirik, aku ada post lirik lagu 'perlukan cinta' by Dayang Nurfaizah ft. Tompi kan? rata2 cakap, lirik lagu ni bagus sebab mesej lebih kepada kedamaian antara manusia. bukan cinta antara lelaki dan perempuan semata2. oleh kerana ramai yang cakap tak pernah dengar lagu ni, so semalam aku cuba buat video  untuk lagu ni beserta lirik sekali. ni adalah percubaan pertama aku menghasilkan video dengan menggunakan window movie maker. hehehe. so, enjoy k.
'Perlukan Cinta' merupakan single ke-4 Dayang Nurfaizah selepas single 'sayang', 'ku temu cahaya' dan 'saat itu' yang juga merupakan trak ke 11 dalam album studio ke-8 beliau, 'sayang & cahaya'. agak mendukacitakan bila single2 terbaru Dayang, tidak mendapat tempat sewajarnya di stesen2 radio tempatan. kamo2 yang berminat, boleh lah request lagu ni kat mana2 stesen radio oke? sokonglah muzik tempatan kan? peace!!!!

25 comments:

grawwrbabe. said...

amboi minatnye die dgn Dayang...

sabry oppa said...

dayang sayang kamu....

dayang cinta kamu....

bile kita dapat bertemu...

(versi sabry oppa)

hahahahaha~~

wah ! tau jer pasal dayang !

m!3yr4h_LolLy said...

lama tak dengar lagu dayang nie. best gak lagu yang ini

Nath said...

i need love, will you give me your love? LOL

Cik Nurul said...

1st time tau pasal lagu ni.. kene dengar ni.. ^^

zana said...

da lama x dengar lagu huk3

aku punyer lah! said...

layang Dayang? hahaha...mcm2 la..

emy zulaiha said...

wah hzy mesti peminat fanatik dayang kan?

hehe sokonglah muzik tempatan!
aii llebbb FT :)

zureen said...

amboi... beyonce malaysia tuuu.. ;p

M@W@R Q@SeH said...

x pernah dgr lg lagu ni...

wanabee said...

hehe...1st time rasanya dgr lelaki suka dgr lagu balada - dari dayang pulak tu...hoho..baguih baguihhh :D

Princess Nusy said...

nape xley tgk video tu? letak dlm u-tube ek? =.=" maklumlah kne block dah kat sini..hehe..go go dayang!

CIK CHIPSMORE said...

wink..wink..very kretive..1st time masok blog kamu.. dah menjadi folower dah...

Fezul Fadhley said...

lagi2 dayang... :p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

1st time dengar lagu ni..Best juga..^^

chemay said...

lama tak dengar lagu2 dayanggg.
:)

Cik tikah said...

dh lama x dgr sayang nyanyi :)

Puan Kutu said...

ini mmg peminat fanatik dayang.haha

*masih dalam mood penat.cerita Aiman nanti2 la ekk..:)

Hanif said...

sangup buat movie maker..emm sah ler tu peminat dayang..hahahah

Carpet Cleaning Melbourne said...

She is very pretty and has a nice voice.

chinta qiela said...

hyz ni memang peminat dayang yeah .

NAL said...

wah, 1st time dengar ni..best juga..

shida'R said...

bagus lah hyz promote dayang cara cmni..^_^

Allya Riff said...

lama dah Dayang tak keluar. pegi kayangan kottt :D

♥e'in♥ said...

peminat setia dayang ke nie? hehehe