Pages

Followers

Monday, 27 February 2012

rezeki cheese fruit cake & projek mural

seyes aku agak bizi akhir2 ni. alhamdulillah rezeki projek mural aku untuk tahun ni agak memberangsangkan. ada 3 projek yang dalam perbincangan. bisness cheese fruit cake aku pun, alhamdulillah berjalan dengan baik. minggu lepas je aku hantar cake ke cyberjaya, uniKL, damansara ngan ampang. hari ni ada tempahan, tapi oleh kerana hari ni letrik macam main2 cak2 ngan aku, so tempahan tunda ke hari esok. apa2 pun aku syukurrrr... maaf ye tak sempat nak blogwalking beberapa hari lepas. malam ni aku terjah sorang2 na.... hehehhe...

sape2 nak tempah cheese fruit cake ngan aku, boleh email aku k, or pm aku kat facebook. harga rm35/1 kilo, penghantaran percuma untuk area KL, petaling jaya, puchong dan putra height.


26 comments:

hawiz said...

wey...seyes..cm sedap!

Rapunzel Cikilolo said...

seisi makan percuma ade tak? hehe

InaAchik said...

cer kammo bagi sepotong nak try sedap ker idok. kalo sedap, baru beli! heheheeee

diana said...

terliur la pulak..hehehh..

Popkorn said...

kalo luar kL cm ne lak?

jehanfrhin said...

perghh!! cam SEDAP jak.. haha.. hantar kat aii di sabah boley??? '='

.........cP~ said...

Wah? business makanan? Cool!

sabry oppa said...

nanti kahwin sabry oppa tempah okey...

nice ") like :)

bagusnyeee hyz ni....


http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/apa-persamaan-mereka-berdua-sheila.html

emy zulaiha said...

hebakknyee!! :)

NAL said...

mcm best ja Hyz..nk je order tp dok Langkawi..jauh..

Fezul Fadhley said...

terliur sebentar...

Koding said...

Koding Berkata:
Wah... Semoga maju jaya dgn bisness kek ini..

shida'R said...

bisness baru ke hyz..sedapp..tuh ^_^

MaiRa QuEeN said...

wah!terbaek la hyz...gud luck..

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Boleh tahan jugak awak ni.

M@W@R Q@SeH said...

ehhhh hyz yg buat ke?

m!3yr4h_LolLy said...

hyz buat sendiri ke nie ? peerrrrghhhh. mengalahkan mieyrah. heee

khairul said...

abg mtk maaf sbb lama x singgah .. busy skit sejak 2 menjak ni

syiela said...

nyum.. nyum.... sedap je nampak.. moga bisness trus berkembang

Adylia Qarissa said...

putrajaya ada caj tak??

Ungu Violet said...

sama le bizi gak...huk!

buh la kat tesco cheese cake tu...senang sket nak beli...heeeee

faridah nazurah said...

mak aih.. sodap lak nampaknya..

Puan Kutu said...

nasiblah sy tgok tak terliur..sbb sy tak suka kek yg ada mix fruit.kehkeh..

Alhamdulillah.semoga makin murah rezeki cikgu...:)

sharul izam said...

wah sedap nyer..area taman melati boleh tak?

CIK IMAKASIHDANI said...

sorang lagi update gambor makanan. serius jadi lapor. kek tester xde ke? hehe

jom komen cini pulak cinta, kawan, kawan cinta ;)

Mohd Norafzal said...

kek sedap dimakan waktu petang sambil pekena teh panas.perghh