Pages

Followers

Saturday, 18 February 2012

tOp 5 - fesyen pelik lady gaga

secara umumnya ramai yang dah maklum tentang kepelikan fesyen yang dibawakan oleh lady gaga ni kan? penyanyi yang popular dengan lagu bad romance ni dikenali dengan fesyen yang pelik2 yang menjadi perhatian seluruh dunia. ada yang unik dan ada jugak yang jelik. jOm skodeng antara fesyen yang pada aku, aisshhhhh tak sesuai lahhhhhh......


.: tOp 5 - fesyen pelik lady gaga :.
1. meat dress : kalau nak tahu, kat badan lady gaga ni adalah daging segar ye. bukan daging olok2 punya. mungkin dari segi seninya memang kreatiflah. tapi dari segi norma nya, tak sesuai dan tak eloklah kan?

2. red dress : aku tak tahu ni fesyen apa namanya.macam langsir je kan? jarang2. camner lah dia berjalan gamaknyer tu kan? pandai pulak dia pakai g-string ngan coli. 

3. bubble dress : ni aku boleh cakap kreatif. tapi nakkkkk jugak mengangkang. kalo fesyen ni dia buat macam gaun pengantin mesti lebih cun kan? eh jom letupkan belon2 tu jom. nak tengok apa ada kat balik belon tu. erkk!!!

4. hello kitty dress : ni aku main letak je nama baju ni. hahaha. tapi seyes comel baju ni kan? kalo budak2 nampak mesti suka. pastu bagilah satu2 kat budak2. sampai habis ye.

5. belit2 dress : hahaha suka hati aku je kan bagi nama dress orang. yang ni aku suka. pelik tapi kreatif. tapi tetap nak nampak yang tettttt. tak yang jongket2 kat depan tu kan elok?

34 comments:

Adylia Qarissa said...

pelik tapi benar...yang paling geli bila pakai baju daging tu...


errrkkk!!

Nelly The Strange said...

pelik2 je ladi gaga ni !

GBM said...

sebut je lady gaga mmg xteragak2 lagi fesyennyer. pelik dan pelik.

Nath said...

i love them minus #2, really looks o.O to me

♥ MS ♥ said...

serabut je dia ni.

emy zulaiha said...

yg last paling oke tapi tak pon sbnrnye kan :)

Saddila said...

gila. banyak betei patung hello kitty. heee

Syahrulzaman Ahmad said...

dia nie memang pelik tahan dewa dah

White Dove said...

lady gaga ni fashion maniac..pelik dan berani. =.='

saya_arief said...

pelik level alien.

zakirul rahim said...

hahaha..nak try ar pakai baju daging pergi majlis kebumian..mesti comeeeyyyy!!!hahahaha...

Umar said...

baju daging tu paling seram yet paling kreatif.. tp mcm over sgt

NAL said...

memang pelik la hyz..NAL suka yg buble n belit2..ade jual x?

gnesop.com said...

pelik tp artis buat ok jer jadinya

Mishter Izwän said...

teruk dah dyer nie, fesyen ape kah, fesyen akhir zaman ke ni


btw thank visit my blog geng, happy blogging

aimie said...

paling suka baju no 4 and 5 tu hahahahah xD nmpk cool plak .

http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2012/02/cinta-remaja-part-7.html

Hafiz Al-Pazin said...

paling suka no1. senang kau nak kenduri buat gulai kawah. hikhik

Juliet_iRa~" said...

lady gaga mmg pelik2..huuu

sabry oppa said...

lady gaga memang x asing lagi dengan busana nye yang pelik tp style...

minat fesyen dier jer..

lagu dier i'm sorry...x minat langsung...

unik,pelik,n style...

diana said...

takut nak berdiri sebelah dia ni..
kang tercocok bijik mata.buta pulak.

hawiz said...

pehh..style..tp xsesuia...fashion disaster

si robot comel said...

dia ni mmg suka berfesyen camni,

fyna said...

kalau fesyen si lady gaga nih, fyna selalu tepuk dahi je. pelik2 je..itu la yang die suka kan..

Ayie Abas said...

dah jadi identiti dia berpakaian pelik

chemay said...

lady gaga ni psiko.
takot tgk dia

si kiut lavender said...

ok..nanak yg dress hello kitty tuh...mna da jual eak..HAHA

Rizwan Ewan said...

i love gaga! terbaik!! :D

Koding said...

Koding Berkata:
Apa nak pelik...
Memang artis sengaja buat benda yg pelik...

ratu zuleyqha said...

HAHA ! just one word, 'ohsem' !! :D

khairul said...

nyampah aku tgk dia ..

Sheda Argos ツ said...

pling comel hello kitty tuh huhu

Pink Diary said...

ape benda yg tak pelik dia xpnah buat, smua dia dah buat

Puan Kutu said...

hahaha tak sanggup nak komen kepelikan fesyen minah gagap nie..

firdy daus said...

bju daging tuh msti byk kuar wet tuh..perghhh..bek wat mkn lagi bagos...#kalo halal..lalalaa