Pages

Followers

Tuesday, 6 March 2012

bizi ke malas?

assalamualaikum... hai hoi hoi... perghhh ni adalah entri pertama untuk bulan mac. seminggu aku tak update apa2. giler2 punya bizi la... tapikan akhir2 ni aku malas bebeno nak update ngan blogwalking. sebab sebelum2 ni, aku bizi macam mana pun, kalau tak update aku mesti blogwalking sekali dalam sehari. sekarang ni, super malas aku bertan2. aishhhhhh


minggu lepas aku bizi ngan tempahan cake & projek mural aku. lepas tu kena melukis lagi untuk buku lukisan terbaru.. tempahan kek ngan projek mural tu oke lagi, buat lukisan tu yang betul2 memenatkan aku. aku ni dah bagi hint2 kat bos yang aku dah malas nak melukis2 ni, biar dia cari orang lain je. tapi dia tak nak. so, nak tak nak kena jugak buat lah. sabtu & ahad lepas aku balik johor kejap. tolong my mum buat landskap kat rumah. so, nampak tak ke'bizi'an aku minggu lepas? hehehe... tapi sape yang frenz aku kat facebook nampak la aku aktif kat facebook. tapi tu pun untuk aku relaks kejap dari penat... =)


minggu lepas jugak aku giler berposing depan cam macbook air kepunyaan incik osmet. cantik kowt gambar hasil cam macbook air. so, tergedik2 jugak la aku berposing2 sorang2. kah kah kah. nah jamu mata korang2 ek.... jangan terliuq ye.. kah kah kah.


korang perasan tak? aku posing macam mana pun, ekspresi aku tetap sama? aku pelik la...

hyz bisik pada kamo : hari ni nak luang masa untuk kamo2

24 comments:

Ungu Violet said...

fuyoo...mcm retis korea tuh..meletops..hee

NAL said...

patut la jrg nmpk bro..
tu dia sakan la, pose sama..tu la ekspresi seorang aku..xdak sapa boleh tiru..

saya cello191 said...

jambu giler..

aku pon busy,, busy tido..^^

hawiz said...

sama la wey..aku pon malas nk update...ahaha..so tgk blog org je bace2 n komen2..

White Dove said...

same here, busy juga. blogwalking ada la sikit masa tp nak update blog sndr, xtau pula nak kupas isu apa dah...


*anyway, nice pics there! :)

Puan Kutu said...

haha tak bley bla la cikgu sanggup tgkp gambar byk2 macam tu. pitam mak!kahkah..

ekspresi yg sama mgkin sbb takde perasaan..:)

Ckin Kembaq said...

sama ekpresi tu.. ^_^

diana said...

cer buat muka kembung pipi..
mulut muncuing sambil besar kan mata..
baru nampak lain dari yang lain..:)ekekeke

teha said...

a'ah.. knp same ek ? hahaha !

ieda said...

ekkek bukan main layiee
hurmm adik pandai buat kek yeeeeeee .. wahhhh ;)

Belalang hijau Perisik said...

ekpresi sama? ye kot... hehehe

eddy syrol said...

murak tu ape? bahahaha...
mata kaw masih sama.. mat ketuk.. buwekk .. *larikkkkkkkkkk

Popkorn said...

seram nyer gambar2 nie... hahaha

Syuhada said...

retis!!!!

emy zulaiha said...

haha glemer! muke rambut sume same! baju je laen :)

Hanif said...

K-Pop!!!

TiraPengemis said...

aah la...lebih kurang sama...hehe

Saddila said...

handsome baq ang! #pengsan

chemay said...

do have some rest.
:)

♥AieN ChoiN♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥AieN ChoiN♥ said...

patut la busy..ala-ala retis gitu..muehehehe... :P

Mia Liana said...

biasalah.. kadang2 kita bz dan tak sempat nak update blog... pentingkan yang penting dulu..

Adylia Qarissa said...

patutla jarang terjah blog dkna heheheee..

muka macam perempuan lak dkna tengok..cuba pakai tudung, confirm jadi wanita melayu paling cun ;p

shida'R said...

dah mcm retis lak aku tgk kih3.. :P