Pages

Followers

Saturday, 10 March 2012

cuci mata

assalamualaikum... hai hoi hoi.... lama tak tunjuk lukisan2 yang aku buat kan? ekceli bukan bizi mana pun. cuma malas nak melukis je. bos dah bising2 sebab nak bukukan cepat, nak tak nak buatlah jugak.... so, malas nak cakap banyak, tengok je lah hasil dari hati yang separuh rela ni ~ aku dah malas nak lukis2 ni sebenarnya..... 


ni tengah buat... tak siap2




26 comments:

hawiz said...

wahh..kanak3 sgt!

mimey eidah (owner fida story) said...

cantik....:p

senyumSOYA said...

teringt zaman skolah main lukis2~ hehehe

Nath said...

love the last drawing, what a talent :D

Pink Tulip said...
This comment has been removed by the author.
faizah husna said...

wee~..cantik2...:)

DRceria said...

kaaaaaaaaannn.... teringin nnk hyz lukis muke DRC..waaaahh

Cik tikah said...

rajinnya . cik tikah suka melukis tpi x suka mewarna :)

AwieKashi said...

cantik..macam aku mewarna zaman2 kolah rendah..
muahahaha

Puan Kutu said...

aiman suka tgok lukisan nie..

sy bab lukis ni boleh sikit2 tp mewarna mmg fail.haha..

Adylia Qarissa said...

Cantik la hyz
lukisan yg cantik tau. Hihii

AzRi AtHiRaH said...

wah.,cantik lukisan dia.,hehe^^

anis aqilah said...

dulu2 time skolah pandai lukis,,skarang klu lukis pon dah xcantik dah :(

Ungu Violet said...

separuh rela pon dah shantekk..:)

Koding said...

Not Bad...

Jemput singgah ke blog Koding...

Hanif said...

Bakat!!

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

cantek nye hydz leh lah ajo acu..hydz kije pe eh/

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

cantek nye hydz leh lah ajo acu..hydz kije pe eh/

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

cantek nye hydz leh lah ajo acu..hydz kije pe eh/

JaNnaH said...

ada keseniannyer..huhuhu

shida'R said...

cantik hyz...shida loike!!!!

EmpayarUtama said...

Aku nak lukis pun tak reti apa lagi nak kaler

White Dove said...

lukisan2 hyz ni boleh guna jd bhn rangsangan utk kurikulum Penulisan di sekolah. :)

sharul izam said...

cntik hyz...teruskan usaha anda..!

Cik Nurul said...

cantik! menjadi r.. kalau nurul confirm tak jadi hape.. sobss

M@W@R Q@SeH said...

mmg tangan berseni ni :)