Pages

Followers

Sunday, 11 March 2012

Ella nikah pilot


buat pengetahuan kamo2 semua, Ella sudah pun selesai menghadiri kursus kahwin pada 3 dan 4 Mac lalu. Bila tiba-tiba pergi kursus kahwin, itu tanda-tanda persiapan menuju ke gerbang perkahwinan sudah hampir benar. mungkin Ella sedia maklum yang ramai menantikan nasi minyaknya dan mendoakan yang terbaik untuknya. 


Kata sumber yang boleh dipercayai, Ella dan bakal suami yang hanya dikenali dengan panggilan A itu sama-sama menghadiri kursus kahwin di Pusat Bandar Damansara. Tapi masing-masing masih nak berahsia, ala-ala cover line sebab banyak mata yang memandang. Kalau tak silap Diva, pusat kursus itu sama tempat ceramah yang dikunjungi Lisa Surihani tempoh hari. 


Kata sumber lagi, Ella dan A, seorang juruterbang itu memilih untuk menamatkan zaman bujang sebelum hujung tahun ini. Maklumlah kini ratu rock negara itu sedang sibuk dengan program Mentor yang akan ditayangkan di TV3 tidak lama lagi, dan upacara merisik pula pada Jun nanti. dengar buah hati Ella itu tinggi lampai dan sasa orangnya. Mesti jiwa rock macam sang puterinya juga. Lepas ini selalulah Ella terbang ke sana ke mari, sebab bakal suami juruterbang. sebangai peminat, aku tumpang bahagia dan doakan semoga perkenalan dan perancangan Ella berakhir dengan kegembiraan. 


sumber : kosmo! online.


hyz bisik pada kamo : tak sabar tengok mentor 6

19 comments:

DRceria said...

Semoga kekal ke syurga... Hyz bile lagi???upss~~~hahah

faridah nazurah said...

akhirnya... kawen jugak dia ni :)

khairul said...

baguih la ella..jgn tunggu lama2

Sam Banjamin said...

sampai jugak jodohnya... semoga kekal abadi hendaknya... mesti ramai peminat ella yang tak sabar menanti hari bahagia penyanyi ni bergelar pengantin pulak... ape agaknya tema ella untuk weddingnye? adakah rock jugak? atau ella bakal tampil bak puteri kayangangan nanti... tungguuuu... cewaaahhhh.. mcm wartawan melodi lak ayatnye...

#########

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/entry-ringkas-tegur.html

Founder of Gerila Penulisan Kreatif datang singgah MENEGUR kamu... sudi-sudilah ke tempat kita ya... berbesarlah hati kita dengan kunjungan orang di sana... komen la di ruangan komen yang ada tu... tinggal la jejak di chat box kat bawah tu... kalau sudi...

p/s: Klik la pada button 'like' pada Fan Page Blog TheTimelines... Agar saya lebih mempunyai kekuatan, dari sokongan-sokongan orang-orang macam kamu..

tunz said...

kahwin juga ratu rock ni kan.moga selamat semuanya

Megat Najmuddin said...

saya suka lagu ella :)

dwaty said...

Pergh pilot tu... Amin...

emy zulaiha said...

akhirnye....tahniah in advance utk ella and psgn...hyz bile lagi? :) hikhik

Puan Kutu said...

harap2 kali nie jadilah ye...

Afiq Yassin said...

kita doakan jer dia bahagia.. siapa pilot tu?? ha3 saja nak tahu

Anonymous said...

waww... moga berkekalan :D

mira maisara said...

moga berkekalan ella dan pilot
:D

Saddila said...

boleh tolong sampaikan dekat ella tak, suruh dia jemput dila nnt :) hahaa

AwieKashi said...

nak pergi mana2 senang la... muahahaha!

Cik Nurul said...

perghh pilot tuuu... best lah.. ^^

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Harap2 Ella jadi kawen..sepatutnya puteri rock dulu lagi dah kawen..tapi apa nak buat jodoh belum sampai..

si robot comel said...

akhirnya dia nak juga kahwin,heheh

Adylia Qarissa said...

semoga jodoh ella dirahmati Allah :)

Iaruz said...

just wonder ..adakah kali ini juga ella memilih jejaka muda berumur awal 20-an??