Pages

Followers

Tuesday, 27 March 2012

hadiah paling selamber 18sx

sebelum aku teruskan, aku nak habaq dulu! entri ni agak lucah tetapi terkawal. agak2 kamo bawah 18 baek pertimbangkan untuk terus membaca. kalo kamo baca jugak, pastu terjadi pape, aku tak tanggung okeh! 


entri kali ini aku nak share kat korang, hadiah2 yang aku pernah bagi kat kawan2 aku. mungkin korang akan rasa pelik, tapi itulah kebenarannya. dan ianya menjadi kenangan yang buat aku tersenyum bila terkenangkannya.

yati
aku lupa nama penuh dia. time ni kami sekelas time tingkatan 5. dia duduk depan aku. kitaorang kamcing lah. dia tua 4 hari je dengan aku. dia lahir 6 september, aku lak 10 september. time bezday dia, aku bagi hadiah PELOCOK TANDAS. tau kan pelocok tandas tu ape? alahhh yang ada batang kayu, pastu kepala hitam tu. kalau sinki tersumbat, kita pakai tu lah... hahaha kat batang pelocok tandas tu, aku tulis ucapan hepi bezday, dan bla bla bla. pastu kat batang kayu tu aku ikat reben, pastu bungkus elok2, bagi kat dia. comel je aku kan?

wani
dia ni agak bertuah sebab dapat hadiah pakej dari aku. orang lain dapat 1 hadiah, dia aku bagi 2. aku bagi BERUS TANDAS dengan GLOVE yang orang wat bekebun tu. time ni aku kat unimas. dia ni coursemate aku. time tu jugak kami kat kolej yang sama. aku pun baru perasan sekarang, kenapa aku bagi berus tandas siap pakej glove? berus je dah lah kan? time ni dia terima hadiah dari aku bukan main lebar senyumnyer. nampak kegatalan maksimum. bila dah bukak hadiah, rasanya lagi lebar senyum tu. kan wani?

kak naemah
kak naemah ni, kerani perpustakaan kat sekolah aku. aku baik dengan dia ni. sebab time aku tingkatan 4&5, aku pengerusi perpustakawan. time bezday dia, aku bagi LADA KERING. bungkus cantik2, bagi kat dia. esoknya dia dari jauh dah jerit nama aku. kah3 ~ eh puas jugak aku sembur minyak wangi kat kotak hadiah tu. sebab bau lada kering kuat giler.

pamela anderson
hadiah paling mencabar yang aku pernah bagi kat kawan aku adalah coli. kita gunakan nama samaran lah kat sini ek? nama dia pamela anderson. bezday dia 25hb mac lepas ni. aku mintak dia mms aku hadiah yang aku bagi dia. dia simpan lagi hadiah coli yang aku bagi. so suwittttt. time ni, memang mencabar untuk aku memulakan misi. time ni kat unimas. so, aku pergi pasaraya berdekatan ~ averise kalo tak silap nama pasaraya tu dan mula pergi ke bahagian wanita. time ni aku tak keseorangan. aku ditemani rakan komplot aku mahiza. dia kaber line, dia tak nak beli, malu katenyer. ~siot!!! benda yang ko pakai hari2 pun nak malu? ke ko tak pakai? erk!! so nak tak nak aku kena beli sendiri. aku tak tengok coli tu, aku main rembat je terus pegi kaunter. akak kaunter tengok aku lain macam je. kah kah kah. hey akak! ko ingat aku nak pakai? plissss!!!! eh kalau tak silap aku, coli tu warna hijau muda. balik kolej, aku amik marker, aku lukis mata kat coli tu. comel giler. pastu aku tulis ucapan kat keliling coli tu, bungkus then aku bagi kat pamela anderson ni. hepi je dia dapat hadiah. kah kah kah. suwit kan aku?

pas baca entri ni, mesti korang akan cakap aku gatal kan? teruk, giler2? kan? kan? kan? hahahaha itulah diri aku. aku memang giler2. tapi aku sayang kawan2 aku. lama giler tak jumpa diaorang ni. aisshhhhh eh, korang ada tak bagi hadiah pelik2?


hyz bisik pada kamo : jangan ikut cara aku bagi hadiah taw!

40 comments:

DRceria said...

memang best gile kawan dgn hyz niee...!

Phat said...

hyz betul ke size coli yg ko belikan tu ??

NAL said...

bro Hyz, memang gilerr..best kowt kalau dpt kawan mcm Hyz..

Popkorn said...

<--underage. xleh baca

Spudin said...

gua punya ? lu bg ni..durian seguni pun jadi :D

Kidichi said...

lol.. aku tak pernah bagi hadiah kat orang.. haha

shida'R said...

hahhaa..giler2 je hyz nih ^_^

Ungu Violet said...

kehkehkehh..sempoi gilerr adiah...haha

Edy Fee said...

mmg terbaik la hadiah mcm tu ..tak terfikir aku.ahaha mmg sempoi gle kwn ko..
hahahah
tp klau pelocok tandas tu mcm lain je maknenye.haha

si robot comel said...

gila sengal,haha :D

Anum said...

hahahahhaha

MawardiYunus said...

kawan aku dulu pnh bg tuala wanita.. ngeh2

Cik tikah said...

hahahaha.. macam macam lah hyz ni.

Puan Kutu said...

hadiah last paling tak bley blah.klu sy dpt hadiah tu dah lama tak kawan.pakwe bagi pun terus break off ok!mmg tak bley take it klu dpt hadiah macam tu.hiks..

nmpk tak betapa alimnya sy?wakakaka..

Hanif said...

Aku pernah gak buat gila-gila macam tu tapi kalau beli coli aku rasa aku tak sanggup ..hahahahaah
lu maemang sempoi bro.. aku tak ler lawan..

PrinceMirulJr said...

subhanallah, biar betoi skandal I ni..
BTW lama mirul xbertapak kt sini

Saddila said...

gila ang :( coli hijau. nak! nak tempek kat blog. haha

emy zulaiha said...

haha unik... tp bg kat kn pompuan je ke? kat kawan laki xde? haha

ppgusi said...

baca punya baca... gilak? hahhaha aku trbayang amcmla ko menjalankan misi y sgt2...sangat2.... hahah...

bha.. tahniah kerna berjaya membelinya.. hoho

sis92 said...

mengong haha
mst tkujat si pamela tu hihi

Adylia Qarissa said...

hadiah2 yang unik laaaa..heheeee..tapi part bagi coli tu memang lawak + gatal kihkihkih

Cik Yatt said...

hikhik..nak gak la adiah2 mcm tu..hahahahha

Cappuccino said...

Kahkahkah ! sumpah aku pnt gelak ! sengal gile kau .

Aishah Jahirah said...

hahaa....senyum baca entry ni..hadiah last tu mmg xblh blah la...unik lain dr kebiasaan org bg adiahkan...;p

Shawn Razaleigh said...

seb baik ang tak datang gath gbs aritu, kalau tak ada yg dapat adiah coli dari ang. demm


nice entry bro.

Aben Idris said...

nsib baik seumur hdup xpnah dpt hdiah pepelik cenggitu.... :P

Iaruz said...

terbaeklah, bro..make their day colorful..hahahahahaha..

Ieka Luvika said...

AHAHAHAH u r crezeeeh! :p

si kiut lavender said...

hahah...

adoii,,blum pernah jumpa manusia yg segila nih..kikiki

Joe_Hans said...

hahahaha...giler kau dowh..

Azrie Shariell said...

hahaha... pelik ko ni.. brani btol.. tp apa simbolik disebalik ko bg hadiah tu??? huhu..

cendol said...

whoa gile la ! haha

Nora Karim said...

hahah sangat kreatif dan bajet kan?!? tapi kalau akak dpt la hadiah cam tu dr hyz... akak tak nak kawan dah... malu... huhuhu

.: iEyLa :. said...

bestla jadi kawan hyz ni..
mungkin hadiah tu pelik tp...
tu la adiah yg akan smpai bile2 diorng akan ingat kot.. :)

c'axoera ヅ said...

suka yang last tu...haha macam2 kaler :D

Koding said...

Nak beri hadiah biarlah ikhlas...
dan tak menyinggung perasaan seseorang...

TiraPengemis said...

tutup muka sat~
hahahaa

ct jue said...

hahahas...gile la creatif bagi hadiah kt org

BlueiceButterfly said...

~haha..lain dri yg lain :)

opie said...

hahaha..