Pages

Followers

Wednesday, 21 March 2012

JODOH ITU RAHSIA ALLAH


hyz bisik pada kamo : gud luck adik2 yang amik result SPM hari ini.

20 comments:

Anum said...

kalau betul dia jodoh kita x akan lari ke mana
serahkan kepada allah

faridah nazurah said...

Yup.. Jodoh kita mmg allah je yang tau.

Cik tikah said...

berdoa semoga dpt jodoh yg terbaik :)

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

masa yg menentukan.,

DRceria said...

Allah itu sebaik2 perancang... <3

Popkorn said...

xsabar aku nak amik result ni

NAL said...

walaupun ber'couple' sakan, namun jika dia bukan jodoh kita takkan bersama juga..semuanya sudah diatur olehNYA

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Yap!!..setuju sangat.

sitikadhijah said...

sokong!!!! arap sume2 tuh dapat jodoh yg terbek di dunia dan di akhirat.. :)

Elly Othman said...

mmg semua jodoh Allah yg tentukan .tapi kalau kita tak usaha memang tak kemana jugak kan ? :)

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Hyz,

JODOH ITU RAHSIA ALLAH
tersirat: Jodoh & pertemuan ditentukan olehNya dengan adanya sedikit usaha untuk mencari jodoh & pasangan.

Apa2 pun kami dah jadi followers Hyz, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni yek... ;-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Adylia Qarissa said...

jodoh kamo dengan dkna kan?? heheeee

Kiko Berdendang said...

Yang amek SPM ....hona ganbatey kudasai...

Rapunzel Cikilolo said...

phewit :)

Mohd Norafzal said...

bila berbicara pasal jodoh..aku pun redha. bila kita mula bercinta, itu bermakna kita suda bersedia untuk menanggung risikonya :)

Puan Kutu said...

yup 100% agree!

Terbelog said...

agree bro

Edy Fee said...

tak lama lagi merasa la aku mkan nasi minyak HYDZ

sis92 said...

semoga bertemu jodoh yang terbaik =)

shameel Iskandar said...

jodoh adalah ketetapan dna ketentuan dan bukannya kehendak dan pilihan.