Pages

Followers

Tuesday, 13 March 2012

keputusan peperiksaan sijil pelajaran malaysia (SPM) 2011 - 21 mac 2012

Keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2011 akan dikeluarkan pada 21 Mac 2012. Calon-calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama. Calon persendirian akan dimaklumkan melalui pos atau mereka boleh menghubungi Jabatan Pelajaran Negeri tempat mereka mendaftar dahulu. Calon-calon juga boleh menggunakan perkhidmatan semakan keputusan SPM 2011 melalui mySMS 15888. Perkhidmatan ini akan diaktifkan bermula jam 10 pagi, 21 Mac 2012 dan akan ditamatkan pada 12 tengah malam, 27 Mac 2012

Pengguna diminta mematuhi format penghantaran seperti yang tertera dalam bahan yang dilampirkan.
 


update : ramai yang keliru dengan tarikh keputusan SPM yang akan dikeluarkan. ada yang cakap 28, ada cakap 22 lah.. dan untuk pengetahuan semua pihak, maklumat ini aku dapat kat facebook official kementerian pelajaran malaysia. langkah untuk semakan melalui sms pun aku amik kat kementerian pelajaran malaysia. nampak tarikh kat gambar tu? so, tak payah keliru2 lagi okeh? kalau tak caya, tunggu je kuar paper ye?

hyz bisik pada kamo : good luck ye adik2

17 comments:

Belalang Hijau said...

salam shbt, mohon kongsi entry ini. kredit diberikan sepenuhnya kepada kamu :)

Rapunzel Cikilolo said...

emm aku dah lame tinggalkan spm. rindu!

Cik tikah said...

nak check result tpi dah tercheck 4 tahun lepas. haha

Afiq Yassin said...

masa zaman afiq xder benda ni.. just kena ambil dkt sekolah jer

Aien Nia said...

Rasa macam xnak ambik ..Takutt gilerr

seyla said...

knpe ade org ckp 22 Mac?
yg mne satu betol nie?

seyla said...

knpe ade org ckp 22 Mac?
yg mne satu betol nie?

fir aqashah said...

K fine. RISAU!!!!!!

DRceria said...

aku pun neves... :D

Popkorn said...

tbe2 nebes plak ni.... ahahaha...

yusuflaili(Goku) said...

salam,
Bini aku tenggah resah tunggu keputusan spm ni..

budakijaupendek said...

nak p check la nanti. bhahahaha ^^

mieza said...

alamak rse berdebar la plak..
ceh, poyo laa plak tbe..
padahal da bertahun tggl kan SPM..

Adylia Qarissa said...

dah 8 tahun tinggal zaman SPM..tertiba rasa diri dah makin muda..eh..makin tua ;)

faizah husna said...

haih..cuakk eden..
harap dpt yg trbaik.. :)

! Waniey Mahassan ! said...

haiyoo. yang ni pun ade jugak... adeh -__-

SMARTDREAM said...

aku suke spm..Berminat untuk permohonan kemasukan pelajar di Segi Unversity bagi bidang Diploma dan Ijazah Sarjana Muda sila Hubungi En Amran 0123791871
Tolong sebarkan dan Terima kasih. #SPM dan #STPM dan #SEGI #SEGI UNIVERSITY..http://segiintake.blogspot.com/2012/04/permohonan-kemasukkan-ke-segi.html