Pages

Followers

Friday, 30 March 2012

nak sangat tau ape aku pos kan? hambekkkkkkkk

ada beberapa orang blogger yang pm aku kat facebook. diaorang nak add aku tapi tak boleh, sebab friendlist aku dah penuh. aku cakap, tak boleh add tak pe lah kita boleh je ber'pm2 je kan? nak tanya ape2 soalan, insyaallah aku jawab selagi aku rasa aku selesa dengan soalan2 tu. tapi blogger ni tak berapa puas hati sebab dia tak boleh baca ape yang aku tulis kat wall, nak tau gak ape aktiviti aku. ermmm ape kejadah ko nak tau sangat aktiviti aku?  


nak tau sangat kan ape aku sent status kat facebook? nah aku bagi beberapa status2 yang aku sent kat facebook. diharap kamo, kamo, dan kamo ni, puas hati lah k. jangan putus asa nak add aku, sebab kalau ko ada luck, dapat lah add aku. hehehehe. ~ bajet howt!!! 
ha ni gambo aku upload kat fecebook pagi tadi. aku edit tampal glasses ala2 kak pah. eh bukan, ala2 kpOp.








amacam puas hati? aku rasa tak ade beza dengan status2 orang lain pun dan tak ada luar biasa sangat pun, sampai nak sangat tengok status aku bagai? aku harap, kamo, kamo dan kamo tu dah puas hati okeh? 

hyz bisik pada kamo : puas aku timbang2 kan nak buat entri ni, sebab kang ada je mulut2 puaka cakap aku bajet hot, bajet retis lah, perasan lah. tak pe lah, mulut tempayan boleh lah aku tutup kan? mulut puaka ni, aku sumbat ngan kemenyan pun takkan pernah hilang puakanyer tu. 

36 comments:

DRceria said...

mmg HOT la hyz... :D

TiraPengemis said...

fuy0ooo...bangga 2 saat...cian kt peminat2 tue kan...hahaa

yusuflaili(Goku) said...

salam;
layan peminat jangan tak layan!.

Edy Fee said...

ORG DH MEMANG HOT..NAK CKAP PE LG..HEHE K-POP LAK GAYENYE AKU TENGOK

Warna Warni Kehidupan said...

pergh sampai full friendlist kat fb.. meh add kte pulak,banyak lagi kosong huhuhu maklumlah tak berapa nak hot

Lea Isnawi said...

wahhh..ramai nya yg LIKE status dia

gile howt~!

Anum said...

hot2

ir yien 9897 said...

retis blogger nie..hehehe :)

Syuhada said...

tudiaaaa....admirer x secret dah.. :P

MISS IMAKASIHDANI said...

hahaah.. byk peminat pn susah. sederhana tu jugak yang bagus..

NAL said...

mungkin org tu excited nak kawan dgn Hyz agaknya..ye la kan HAWT..^^

Puan Kutu said...

wah ramai yg like.macam retis.haha. baru je nak cakap cikgu nie budget hot.kahkah..

yup caesar tu operation..chek mmg jenis ketegaq tak keluaq melalui tut!hoho...

fatin amalina husna said...

haha..konfem x puas lg sebab xleh komen..XD

Cik tikah said...

hotnya mamat ni :P

Popkorn said...

Nak sainnnnn

atiqa aris said...

da mcm artis dah kene kejar ngn peminat.hehe

ezyra daniel said...

coz ahbunx uwhh ensem laa.tu pasal dorg excited nak taw semua nye pasal ahbunx..heheh bangga kot dpt jd follower ahbunx...

miss Fyqa said...

hehe.. ragam manusia kan mcm2.. :)

Rapunzel Cikilolo said...

hahaha. kena buat laporan pasal fb plak ke encik hyz oooi. sabo je la :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

STALKER sampai nak jugak tau wall lu ada apa cito eh. Lol lol :D

TSYA'Z (~_^) said...

haha.. rjin kan buat status uruf besar kecik cmtuh... :))

org yg nk tgk kamo ni peminat kamo gamaknye. itu yg nk tau sume xtvt tuh. :))

ppgusi said...

hihi.. sabar jakla.. :) keep berblogging.. janji hidup happy n xmenyusahkan org lain..

LaLa mhdnor said...

eh, hot la abam ni :P

O CIKTEDDY said...

nk ckp jugak..hyz bajet retis oh!haha
gurau je..tp cik rase mmg retis la ni kan smpai pnuh friend list..kan3?ahaha

Joe_Hans said...

org hot..macam 2 lar hyz...hahaha.. Retis sangat kau! haha

sharul izam said...

budak hot!...like beratus..!

eLLa n aLia said...

skurang2nya org tu dah bagi ko idea untuk buat satu lagi entri..

Saddila said...

peminat kak pah ke?? kahkahkah

si kiut lavender said...

nak wat camna org hot..
smua aktiviti pminat nak taw....hehehehe...:D

diana said...

bajet hot la tu..


ekekeek..
lari...~~~~~

Cik Yatt said...

bajet lebeh la weh...

#nganjing.. :P

AwieKashi said...

uwww.w.....market jugak..

shida'R said...

hahhaa..retis tu.. :P

c'axoera ヅ said...

gedik retis hahaha

CekbOlat-bOlat said...

perghhh smpai cmtu skali.. mmg retissss.. aww :3

Nora Karim said...

hahahha peminat fanatik la namanya tu... dasat... mmg howt!! hehehe