Pages

Followers

Saturday, 21 April 2012

buah dada gebu. ning baizura seksi & wani kuat 18SX? apekahhhh!!!

1. tepung gandum cap sauh
2. blog gay
3. gambar buah duku
4. tepung cap sauh
5. buah dada gebu
6. mania minggu 2
7. bagaimana status halal tepung gandum cap sauh
8. ning baizura seksi
9. hyz
10. cuci mata
11. mania alyah
12. jaclyn victor
13. tepung gandum
14. letak shoutbox
15. wani kuat 18SX

nak gelak guling2 aku tengok kata kunci carian pembaca hari ni ( 21 april 2012 )... rupa2nya ramai jugak budak2 gay ngan orang2 giler sex datang blog aku ek? paling tak tahan tang "buah dada gebu", "ning baizura seksi" ngan "wani kuat 18SX" erkkk apakah???? dah macam blog sex pulak blog aku ni...... sabor je lah ~

16 comments:

KorN said...

aku rse ko kne ubah la blog ko ni kpda blog sex.... bru mantappp

Puan Besar Shag Yahaya said...

Lol lol. Boleh lah transform nanti :D

NAL said...

tukar je la Hyz..mesti lagi bertambah viewers..HAHA

NAL said...

tukar je la Hyz..mesti lagi bertambah viewers..HAHA

si kiut lavender said...

hahahha.
kalau betul hyz blog cenggitu memang xsinggah dah..hikhikhik

Edy Fee said...

apakah yang terjadi....awat la lebih kepada tu.hehe lpas ni kne hati2 buat post

Izz Faizah said...

hakhak..lawaklah..ape ade kat blog hyz ni.. haha :D

Hanif said...

Ya ler..kau kena updated status blog kau kepada adult only....hehehhee

Hafiz Al-Pazin said...

Yes- adult only.
haiyo. blog pakcik nik adalah blog sex no-1 satu di malaysia nih. kurlas sungguh kau. nanti tukar blog title: EKSPRESI TUBUH AKU. hik hik hik.

Aishah Jahirah said...

tumpang gelak guling2 gak....mesti kempunan depa yg mensearch tu...hehee

iyan shazlind said...

hahaha lawak2

sya hassan said...

gilerr ahh.. gelak guling2 gua bace entry hang.. xleh blah punyer key words.. miahahaha

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Sabo jelah,..dgn karenah manusia2 sekarang.

Ungu Violet said...

ish3...sabor aje laa..hihi

shida'R said...

hehee..xleh blah btol crian deme nih haishhh ~_^

ctk said...

amboi gatai....