Pages

Followers

Thursday, 12 April 2012

Ini Bukan Blog Gay!!!!

Berikut adalah kata kunci paling popular kat blog aku. adakah blog ini sentiasa diskodeng oleh golongan GAY??? ~pitam
ini result pada minggu lepas
1. blog gay
2. mentor 6
3. hyz
4. pembunuhan
5. resepi kek butterscotch
6. buah duku
7. youtube ape-apelah
8. mural tema buku
9. fesyen pelik lady gaga
10. gambar buah manggis

ini result pada minggu ini
1. blog gay
2. tepung gandung cap sauh
3. ayam masak ungkep
4. hafiz someone like you
5. mentor 6
6. youtube ape-apelah
7. anas farhan on air
8. buah duku
9. dosa bercinta
10. hyz

ini kata kunci pada pagi ini. gambar punggung tonggek okeh!!! ko ade?

hey hey hey. ini bukan blog lucah!!! apesal ramai sangat golongan macam ni? risau aku!!! yang gila punggung tonggek tu lagi seram okeh!!! ~fuhhhh nasib punggung aku comel je.erk!!! patutlah pageview aku sejak 2 3 minggu ni maintain 300-400 sehari walaupun aku kurang aktif akhir2 ni. 

hyz bisik pada kamo : tatau nak bersyukur atau ape? 

36 comments:

DRceria said...

OMG... ! Hyz, apa yg dah kau lakukan di dunia belog ini??? HAHAHAH~!!

KorN said...

ni blog ape sbnr nye ni...? kesangsian lah...

Muhamad Azam said...

OWH GAY HAHAH!!

Hanie Abd Hamid said...

Damn u hydz.. please jgn buat muke comel lagi.. hahaha.. takot di baham warga gay !

Drakula Comel said...

untgla dpt trafik dr keyword gempak..ahaha

NAL said...

OMG!
tu la bro Hyz, mungkin pic kamu comel sgt kowt..hahahaha..tak pasal2 nanti diaorg follow blog ni pula..

Phat said...

oit gay boy hahaha

Anum said...

hahahah gay la plak

AL AZRUL said...

aku jadi was-was..hahaha..

tyra uyura said...

hahaha... tak tahan baca...
"gambar punggung tonggek" haha

Izz Faizah said...

hahahahaaa...lwak lah...lek3..sabar ye

yusuflaili(Goku) said...

Salam;
Apalah diorang ni..macam2 ada sekarang ni.

BlueiceButterfly said...

~famous tue..hehe

emy zulaiha said...

hahaha apelah yg org dok search tue!

is_isaac said...

hahaha lawak..tp cmne nak tahu org skodeng blog kite siap dgn keyword2 skali tuh der?

si kiut lavender said...

muhahah..."gambar punggung tonggek"..


ntah2 si gay dah berkenan hapa kat hyz nih..0_o

Cik Gadis ^^, said...

hooottt !

sis92 said...

muahaha lepas ni boleh buat entri panas punggung tonggek kahkah

diana said...

hyz...cakap betul2...gay ke???muahahahahaha

Edy Fee said...

kahkahkah terbaik la..awat la blog ko femes mcm tu...ade letak entry gay kot.

ct jue said...

O M G ! ! !
G A Y ! ! !

Saddila said...

hai si punggung comel!!!

bulan bintang said...

hai awak punggung comel.. errr -..-"

Mila Ahmad said...

mungkin kamu muka macam jambu kowt. 2 pasal la haha..tapi takpe itu yang menyebabkan uV kamu meningkat hikhikhik.

afzalsukasuki said...

arghh alasan!! eh Jajam, Phat ngan Korn pon ada??dasar gay!!

p/s : aku tak gay..aku tmpang lalu jew kahkahkah

Ummi_R❀salici❀us said...

pengsan~ bangun pengsan balik~~

Adam Haiqal said...

hahahaa.keyword kat entry2 kau sebelum ni mengundangg sgt kott!;P

aiNa yaZiD said...

gay..?? ohNo~!! hahaha..

Hafiz Al-Pazin said...

Tu lah pakcik. hak hak. kelakar. hot sangat nih. buruan media massa. haha.

anim :) said...

hahaha . gelak guling-guling ==

khairul said...

blog gay ???

Puan Kutu said...

Ya Allah, sabaq jer la!(terus pitam..haha)

TiraPengemis said...

omangaiii....atoitoitoi...mcm2...buah duku pon ade...naseb xde buah lain....=p
....hahaha

ctk said...

hahahahahaha..lawak2...

uit..maintain 300-400? bgus btul...
keep it up :)

sabry oppa said...

tahniah !

hahahahaha~~

sabar jer lah....

susah jd org femes ni...

lg2 blog yg ohsem ni....

eh, jgn lupe kim salam kat dayang k...

c'axoera ヅ said...

eyh...heheeh bukan eyh :p