Pages

Followers

Tuesday, 17 April 2012

Nak sangat tengok awek aku kan? nah.. cuci mata puas-puas

ramai sangat reader yang nak tengok awek aku kan? nah secara cuci mata.... jangan jeles lebih2 okeh... yang lelaki2 tu, jangan berani2 nak rampas awek gua!!! gua pukul lu!!!
eh bukan ni.. ni awek orang lain ni... aku rembat kat gugel.... awek aku kat bawah ni...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
kenal? 
.

.
 .


34 comments:

si robot comel said...

badan dia,gila ah,,

Hakimi.Azizan said...

stephanie kan?? ahh mcm mana eja nama dia!!!

**ingatkan gua ni awek lu abam

Saddila said...

ahhh salah account!! demit!

Anum said...

hahahaha
bapak besar

Fathiyah Selamat said...

suweet giler awek kau...kah3...

AL AZRUL said...

Chyna !!! betul kan.. :)

sis92 said...

peh tak sangka awek abam ni gagah perkasa -,-

Rapunzeel Cikilolo said...

senang la ko nak jalan tempat sunyi lepas ni... hihi

emy zulaiha said...

confirm selamat nie kalau pakai emas sampai ketiak pon! haha :)

NAL said...

mcm pinang tak dibelah je..hahahha..ape ni Hyz, GF lagi sasa..^^

shida'R said...

blh tahan ke hyz dapat awek cenggini hahhaa...seksi siottt ^_^

Puan Kutu said...

mmg cun,badan pun taf.pas nie for sure takde yg berani lagi buat statement nak tgok awek cikgu.kihkih..

sabry oppa said...

wah ! awek hyz terbaikkkk !!!

hahahahaha~~

senonoh sgt rupenye~~

"letak tangan kat dade, n mate pandang atas"

nice ") LOVE IT !!!!

1st picture awek sabry oppa... (baru betul)

Edy Fee said...

wow mengalahkan muscle kita (klau ade la)

cik kiwi's said...

hamboi taste ko ong gedek sesame strret. kemain hebatttt!!!. kah kah kah..badan kalah malek noor..:P

CikMunBlogger said...

nie kalau g dating nie , mesti kena belasah kalau ade orang usha usha hyz ;p

Fara E's said...

cehhhh , haha

si kiut lavender said...

muahhahah


cukup pakej
jadi GF sekali dgn bodyguard..

c'axoera ヅ said...

gilak...badan ketaq2 ekeke

Cik tikah said...

x selera langsung. muahaha

dear yayah said...

siap leh jd bodyguard lagi.. hehehe GF#guard female

BlueiceButterfly said...

~wah..gf kental..hehe :p

faridah nazurah said...

tercekik aku tengok gambar awek kau. lawa bebenor.. haha

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha. kacak. :P

yusuflaili(Goku) said...

Kalau kat atas tu bagus buat awek...tapi kat bawah bagus bunuh diri je berketul2 nampaknya tapi seksi gakkan!!!.

-SUPERGIRL- said...

kuat betoi awek dy . haha

Hanif said...

Cheena..kan...aku peminat WWE maaa..hahahah

Hanif said...

Cheena..kan...aku peminat WWE maaa..hahahah

KorN said...

eiuuu.. berketul2

PIKA said...

wahh , comel awek hyz :)

diana said...

tak tutup aurat..:p

diana said...

tak tutup aurat..:p

ctk said...

amboi hyz...seksi tuuuu

Anonymous said...

Haha awesome