Pages

Followers

Friday, 1 June 2012

tOp 5 - cerita cartoon yang paling aku geli

wahhhhh lama giler aku tak buat entri pasal top 5 ni.... kali ni, aku nak cerita pasal cerita kartun yang memang aku tak boleh tengok langsung, sebab aku geli dengan karakter kartun2 ini... dah lah tak comel, tah pape pulak tu.. kadang2 aku pelik nape orang lain boleh minat ngan kartun2 ni... aku tak boleh blah ngan kartun2 ni.... jom skodeng kartun ape yang tersenarai....


.: tOp 5 - Cerita Cartoon Paling Aku Geli :.
1. Cat Dog - Oke ni memang mengarut punya cerita kartun... anjing & kucing bercantum jadi satu badan. seyes geli aku tengok... dan korang berdua tak lawak okeh... tak comel pulak tu... macam mana lah ada orang boleh terima kartun macam ni? aishhhh mengaruttt!!!!

2. Hagemaru - Seyes ko tak lawak pada aku wahai Hagemaru dan keluarga!!!!! aku tak tahu kenapa Osmet aku boleh layan cerita ni. Lawak tah ape2 je... pastu nak bajek comel!!! puihhhhhhh shin chan aku lagi somel dari ko okeh Hagemaru. maaf ko aku tak minat. geli!!!!!! 

3. Sesame Street - Ni cerita zaman aku kecik2. Seyes kalau keluar cerita ni, aku rela tutup tv.. seyes aku geli ngan binatang kuning yang besar tuh.... berbulu2.. eeeeeyyuuuuu geli aku.. pastu watak2 dia semua jenis berbulu, pastu duduk dalam tong sampah. seyes aku tak boleh tengok langsung cerita ni sampai sekarang..... cara dia gerak2 mulut tu lagi jahanam aku tengok.... rasa nak tibai2 je pakai kayu baseball....

4. spongebob squarepants - Lagi satu cerita bodoh pada aku... seyes tak comel langsung. kadang2 aku terfikir ngape kartun ni popular? sampai budak2 lelaki boleh pakai boxer spongebob? sampai budak2 pompuan beli anak patung spongebob? tak paham aku..... 

5. Cibi Maruko Chan - Ni Lagi satu tak boleh blah.... seyes ko tak comel lah cibi maruko chan.... kalau citer ni kuar, cepat2 aku tukar siaran.... seyes aku tak boleh layan cerita ni....

hyz bisik pada kamo : shin chan & doraemon tetap di hati

31 comments:

Anum said...

no.4 sama macam saya

Rapunzeel Cikilolo said...

aku paling menyampah dengan hegamaru. diorang pengotor bkn penggeli...

Adylia Qarissa said...

dkna memang tak minat kartun dan tak layan kartun huhuuu

Busyra Bt Takiyudin said...

huhu, semua kat atas tu tak minat.. doremon ja layan.. tu pun jarang tengok..

KorN said...

Sesame Street tu memang aku x pernah minat sejak dulu.. ntah ape2 jer... tapi sesame street tu kategori kartun gak ke?

SP (spudinpunya) said...

eh hyz ! spongebob pun ko geli ke ? cerita best tu beb ..tak kan tak suka kowt !! hahahaha ..aku layan anime jela ..best kowwttt !!

LaLa mhdnor said...

paling x suka hagemaru, macam vongok je cite dia !

Rizki Pradana said...

Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

sis92 said...

haha tang sesame street ngn cat dog tu mmg betol :D

NAL said...

Kalau aku pulak,
cat dog, spongebob & cibi maroku chan tu memng annoying..tak suka betul..
TAPI kalau sesame street memang aku suka tengok =)

~~Ungu~~ said...
This comment has been removed by the author.
~~Ungu~~ said...

HAGEMARU??same with me..adik tgh tgk kartun ni skrg..xde perasaan je bile tgk tv..cerita yg memg melampau sgt..kedekut melampaui batasan..ada ke org yg mcm ni ats muka bumi ni agak nye yer..hi2..:)

NurHaffizah said...

paling tak suka dengan sesame street !!

♥ Nana BamBam ♥ said...

eh sponge bob best laa cite die..eeee :P

syakirah izwanie said...

Saya tak suka yg nombor 5. Hihihi

laksamana angkasa said...

haha kau ni pehal, semua karton kau geli..dah memang kartun ni untuk bebudak so kau yang besar nak cakap comel macam mana..

hehe kesian hagemaru aku tau.. :P

SaddLone said...

apa masalah kau? haha kesian kanak2 kalau terpengaruh dengan top 5 kau ni..tapi aku memang sokong bab karton sesame street tu..pui bebulu! kahkah

Cik Semut... said...

wakakaka..kesian kartun-kartun tersebut sbb ko tak minat diorang..bersimpati..ish2~~

Cik tikah said...

ala.... suka cite catdog & chibi maruko chan tuh :(

ctk said...

ct suke cte spongebob,chibi n doraemon...kamu xske ye...hahaha...

Puan Kutu said...

tak tgok mana tahu ceritanya tak best?sy suka gak hagemaru,catdog n chibi maruko.kahkah..

klu aiman semua kartun dia tgok..:)

Zul De Alexis said...

Sm x suka cte sesame street..yg lain layan..hehe

♥ NurShamira ♥ said...

eh , spongebob best la . hihi .. tape2 .. lain org lain minat .. :)

hawiz said...

xsuke sesame street tu..ntah pape

khairul said...

semuua ni aku layan

ch000tz axoera ヅ said...

Hahahahah sponge on tu kan okay hahahah

Informasi Dunia Samaran said...

wwkkwkwkw

yusuflaili(Goku) said...

salam;
tulah namanya selera manusia berbeza..walaupun rambut sama hitam tu pun ada yang buat2 rambut kaler lain...

afzalsukasuki said...

yang sesame street tu aku sokong.takut plak kalau aku tengok lama2

p/s : lagi satu katun thunderbird- perghh horror la.dh mcm citer Chucky!

shida'R said...

wehhh spongebob ok whatt..hyz ^_^

Hanif Idrus said...

aku suka catdog..hehehehehe