Pages

Followers

Sunday, 22 July 2012

sape nak hadiah limited edition mug ngan patung comel?

Assalamualaikum... hai hoi hoi.... perghhhh giler lama aku tak update blog wehhhhh..... kebizian aku terhadap kerja memaksa aku untuk melupakan seketika dunia blog ni..... banyak benda aku dah tertinggal nampaknya ni... aishhhhhh...... eh rindu kat aku tak? rindu tak? hehehe


hari ini masuk hari ke 2 ramadhan. tak terlambat rasanya untuk aku ucapkan selamat menyambut ramadhan pada kamo2 semua =) semoga puasa kita kali ini sempurna hendaknya insyaallah.... ramadhan tahun ni sama je untuk aku... masak sendiri je.. aku sangat jarang p bazar.. pusing2 bazar, aku kompius nak beli apa.... tapi tahun ni, aku kena berbuka kat opislah gamaknya... eh nasib opis sediakan juadah berbuka... jimat sikit.. hehehe....


aku sebenarnya banyak cerita nak share ngan korang... tapi aku simpan dulu... insyaallah bila aku free aku update lagi eh? eh tak lupa, nanti aku skodeng2 blog2 kamo2 juga eh nanti..... lama x lawat melamat ni........


eh aku updat ni sebenarnya nak pomot 1st give away member aku sorang ni.. mungkin ramai yang dah mengenali jejaka cantik ni kacak ni... entri2 beliau semua berkisahkan cerita2 lawak dan karikatur yang direka sendiri.. menarik & kreatif kan? sempena capaian follower dia dah mencapai 500 follower ~ ayat belit2 dahhhhhhh incik edy ferdaus dengan bangganya melancarkan 1st GIVE AWAYnya...... mari ramai2 menyapot dia jom.... nah aku tepek banner dia....
klik banner untuk pergi blog beliau

.: syarat2 :.
1. follow blog incik edy ni dan buat entry untuk GA ni ~ macam biasalah...
2. dalam entri tersebut, korang tepek banner tersebut...
3. cerita sedikit tentang blog incik edy k...
4. letak 2 link entry yang korang suka kat blog incik edy tu...
5. bagi cadangan a.k.a pendapat yang menarik untuk edy lukis dan update kat blog dia..
6. last sekali, link entri korang korang tepek kat komen entry GA incik edy ni k..... 

.: hadiah :.
tempat pertama : limited edition mug + patung monyet
tempat kedua : limited edition mug+ patung monyet
tempat ketiga : limited edition mug + patung monyet
tempat ke-4 hingga ke-7 : limited edition mug

 amacam? menarik kan hadiah2nyer? so tunggu apa lagi? jom pakat ramai2 join GA incik edy ni k..... 



17 comments:

Adylia Qarissa said...

salam ramadhan hyz...lama tak singgah sini :)

luqman zakaria said...

edyfee wat GA ke?? xpasan pulak..huhu... neway,,salam ramadhan!

Cik tikah said...

cik tikah dah join dah! :)

Edy Fee said...

yeah join.ehhehe
hehe
terima kasih menyertai n support...
really appreciate ;)

tirahzairi said...

nak terjah sat...hihi

NAL said...

Salam Ramadhan Hyz. Lama tak jenguk :)

zana said...

salam ramadhan.hyz.lama xnampk..hehe...mcm best je hadiah2nya..:)

LaLa mhdnor said...

selamat berpuasa hyz :)


nak pi join GA sat.

shida'R said...

wahhhh comel gilerr hadiah dia hehee ^_^

Puan Kutu said...

nak, tp malas nak join GA bley?hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nak nak nak..dh join dh!!!

KorN said...

rajin2 kan diri anda menghapdate belog.

yusuflaili(Goku) said...

wah!!..comel2 lot hadiah nya ye!!..rugi kalau tak join.

Hanif said...

Selamat ber giveaway..good luck

Mohd Azrul Aziim said...

Ko xnk wat giveaway gak ke?

Akhelaken said...

dtg dr blog edy,wah gud luck.. follow terussss! hehe

Edy Fee said...

aik aku tak komen lg yer? huhu
salam blogger


terima kasih tolong promote.hehehe



selmat berblog dan selmat berpuasa ikhlas daripada edy

sama la..g bazar kuar2 tak beli ape pon..air buah je