Pages

Followers

Sunday, 16 September 2012

aku yang ketinggalan ke? atau aku ni naif sangat? atau aku ni bizi sangat?

giler panjang aku punya tajuk entri kan? sekarang ni sana sini orang sebuk pasal oppa gangnam style.. aku baru tau benda ni pun minggu lepas kalo tak silap. tu pun kawan office aku yang sibuk cerita. sudahnyer dia tanya "ko tak tau ke gangnam style tu?" terkebil2 aku sambil geleng kepala slow2.. memang aku blur.. ape kejadah gangnam style tu pun aku tak tau... rupa2nya gangnam style tu lagu eh? owhhh ok..... 

sampai skarang aku tak penah tengok lagi video oppa gangnam style tu.. rasa ingin tau tu ada... ye lah sebab sana sini sebuk ngan oppa gangnam style.. tapi nak bukak youtube tun aku malas... kalau dah kije, memang aku malas nak hadap tenet ni semua. kalo main game time kije tu aku suka.. ~curi2 main game swing shot. perghh terbaik giler best eh tapi aku main time rest 5 min je eh? semalam aku terjumpa video segamat gangnam style. eh rasa nak sepak sorang2 pulak. rasa lucah ada jugak.. aku tengok pun tak habis. meluat giler. eh geli akulahh..... camnolah gaya oppa gangnam syle yang ori eh? kalo nafsu aku membuak2 nak tgk, sat g aku try search.. sekarang mood aku tengah layan lagu kecipak kecipung noraniza idris.. jangan kaco!!

lagi satu, pasal instagram. hari ni aku berjaya download instagram. ekceli sebelum ni aku tak tau pun instagram ni ape. ni pun kes minggu lepas. sebab aku tgk kat facebook ramai post instagram so aku tanya lah kawan opis aku. "instagram tu ape?" urut dada budak tu aku tanya camtu.... owhhhh rupa2nya share gambar & boleh edit2 eh? pastu post & share kat facebook... owhhhhh... patutlah gambo budak2 ni kat facebook cantik2.... oke2... so, pagi ni aku gigih download istagram kat phone aku.. yoshhh.... dan inilah hasilnya....

ni anak sedara aku.. aisyah sofea nama diberi.... dulu dia tak nak ngan aku nih.... time raya hari tu aku cuti lama sikit kat rumah, baru dia nak kat aku.  aisshhhhh!!


hari ni aku cuti, adalah masa update ni... petang2 kang aku nak jalan2 kat blog korang.. lama aku tak jalan2 kat blog korang kan? rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

21 comments:

shidaR said...

wow..lama lu cuti hyz..rindu sma lu..sama lu nya entri hehehee ^_^

KorN said...

tim raya2 biasa la anak buah mesti la nak rapat nak bodek wit raya.. haaha

CekbOlat-bOlat said...

pehh pehh.. bolat tauu hyzz rindu bolat.. agagagaga *pasan*

lame tak nmpak hyz update,apakahh ? haha

Puan Kutu said...

baru semalam en suami tnya apa tu gangnam.haha

kecipak kecipung best gak tu.haha layan!

Nienaryonie Nr said...

lambat takpe daripada tak tau langsung kan~

cik nur said...

ha sama dengan nur hahaha kelakar kan
tarian dia yg lucah seber nayer pun hehehe :)

khairul said...

welkam back brooo

Hanif Idrus said...

Gangnam tarian kuda yang cukup popular..hehehehhe
Instagram...wah!! boleh immediate upload ke FB..

Afiq Yassin said...

ketinggalan 2 meter je tuu.. hahaa

cik kiwi's said...

hehe. tak payah nak gangnam2 la hyz. macam beruk...hehe..kim slm sofea. cumil...:P

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

bella luna said...

bell pun tak tahu ape tu gangnam oppa style and mmg tak nak amik tahu pun, confirm2 dah budaya yang entah dtg dr mana,lau tak amik tahu pun tak pe,.

emy zulaiha said...

wah comelnyee aisyah sofea nie! geram nak cubit!

sos skrg dah tau instagram?lehla upload gmbr comel2 selalu :)

piraaa said...

lamanya tak ngaco anak dara ni, igt gua lagi tak abam? haha

Edy Fee said...

hahah aku pon lama dh kuar lagu tu baru tau.maklumlah tak sempat nak usha natang ape tu.ehhehehe youtube jauh skali.ehhehehe


download jgn tak download.hehehehe sakan la berinstagram lepas ni ang

tirahzairi said...

gangnam terjunam...hihi...rindu rinduan...lama gak xmai sini...huhu

Syaifuddin Alias said...

aku langsung banned menda alah gangnam ni dari hidup aku ..aku benci

Empayar Utama said...

Aku suka tajuk entri nih hahahahah. Sebenarnya aku pun tak tahu 2 benda alah tu, sampailah aku baca entri ko nih. Memang tertinggal jetle aku :(

Edy Fee said...

rasanya mcm belum update kan.hehehe

Edy Fee said...

rasanya mcm belum update kan.hehehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

hyzzzz . .. rindu ek ngan nana..haha


mana hyz nie..bz sesangat ek..