Pages

Followers

Monday, 10 September 2012

anak Omak dah besau

assalamualaikum... hai hoi hoi.... fewww fewww fewwww bersawang blog aku nih... last post time  bulan pose.. perghhh nak sebulan jugak aku tak update... giler babeng ahh..... nampak sangat aku bizi kan? kan? kan? ~mohon terima alasan aku ni

thanks pada follower2 yang masih menanti entri2 aku... tak jemu2 eh korang nak suruh aku update eh? hari ni aku freeeeeee... aku cotiiiiiii....... aku amik anual leave sempena bezday aku yang ke????????????????? hahahha tak de kije aku nak kerja time bezday aku kan? haruslah aku bercuti merehat2kan minda.... takkan time bezday2boy ni nak ngadap pc je kat office kan? muahahahhaha ~diva tak? 

ekceli aku cuti ni pun kebetulan je... sebab ikut perancangan adik aku plan nk nikah semalam... so, pikir2 kalo aku balik kampung utk majlis adik aku tu, dah tentu2 aku penat pastu esoknya nak masuk kije kn? haruslah aku amik cuti isnin tu (hari ni) dan kebetulan hari ni bezday aku.. ~blushing... tapi plan nikah adik aku yang sepatutnya semalam, ditunda 16hb ni minggu depan, insyaallah.... doakan segalanya dipermudahkan.. amin...

eH! kat sini aku nak ucapkan terima kasih pada kamO2 yang wisH aku kat facebOOk, dan email eH! aku tak sempat lagi nak reply sorang2... sangat terharu ~ ngade!! tak lupa jugak kat osmet aku, yang pagi2 buta sebelum dia nak p kije, siap nyanyi lagu hepi bezday kat aku yang masih terbongkang.... ~tetiba rasa nak karOk plak.. aisshhhhh


hepi bezday kat budak ni yang ke 17tahun eh! errrrr tambah 10tahun. gambo aku snap pagi tadi.. dengan tak mandinya, dengan serabutnyer... caye tak aku p office dengan serabut camni? hahahha eh tapi p office aku mandi eh!!


hyz bisik pada kamO : dah boleh cari menantu sebijik untuk mak


17 comments:

Anum said...

besor dah ek

is_isaac said...

alhamdulillah..dah besau dah tuh..hikhik~

shidaR said...

wehh hyz 27 ke?? cam xsgka..muka baby face tuh hahaaa ^_^

Dkna Abza said...

semoga sipanjangkan usia dan diketemukan jodoh amiiinnn ;p

hawiz said...

pokcik!..haaha...27 yer..haahaha

Diera Tekikushika said...

jln sini, baca entry. happy birthday! moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. =)

Prince auta said...

epi besday,,,, moga panjang umur n murah rezeki,,, moga cepat kawen ya, hahaa

Saddila said...

27 ke???!! kahkah ehh
happy birthday , keding!!!!
semoga hidup dirahmati Allah :)

KorN said...

hapi besday hyz...

EmpayarUtama said...

Huh bizi sangat la tuuuu. Selamat Hari Raya (lom abes lg nih) ^_^

yusuflaili(Goku) said...

Besar sangat2 dah tu..akupun tengah nak mengsawangkan blog aku juga lepas ni ada urusan sikit..

Puan Kutu said...

anak omak dah bangka dh,bukan bosau lg..haha

hepy belated besday..cpt2 la carik menantu sebijik utk omak tu ye!

Hanif Idrus said...

Hapi besday bro...

khairul said...

dah besar panjang rupanya dia

Syaifuddin Alias said...

patut jarang update..aduhhh..btw, hepy birthday.. n jgn nakal2..bhahhahhah

cik kiwi's said...

umm umm. nak menjadi menantu mak ko lah ong...kikikiki...:P

Syaifuddin Alias said...

besow daa ko