Pages

Followers

Saturday, 20 October 2012

instagram

assalamualaikum... hai hoi hoi... lama aku tak update kan? kesian blog aku sekarang ni.... nasib la dapat tuan yang malas. hahaha... hari ni just nak share hobi baru aku - berinstagram!!! 

ni bakso yang aku makan kat brem mall, kepong

suasana kat pulau ketam. cantik kan? tengah plan2 nak pegi lagi...

giler best aku naik bot ni... memang mencabar. lalu je bot lain, hambek ko... siap la... macam nak terbalik bot!!

memancing pun haruslah bergaya kan? barulah ikan tergoda nak makan umpan...

pulau ketam yang tenang... - pulau ketam kat area klang pada sesiapa yang tatau.

perghhhh giler ah.. sape ni? eh!

member2 memancing aku!

peeewiittt!!! eh! isi borang isi borang cepat!

bergaya sementara tunggu ikan makan umpan.

tadaaaa... tengok! tengok! tengok!!!! 

sedara aku menikah! tahniah beb!

ni choc cheese tart!! aku buat 2 minggu lepas.

thanks fasha bagi cekolat.

ini kitty. buah hati aku kat rumah.

ini aisyah sofea. anak sedara aku yang suka mengeget. sampai kucing pun dia geget!!

ni kawan2 kerja aku...

aku suka men edit2 kat instagram ni. mudah dan cantik la jugak kan? nak follow aku? search je nama kelbross...  eh malam ni atm lawan klate. agak2 sape menang? aku sokong atm.. go go go!!! yOshh!!!



ishh... tak pandai betul aku pakai format baru utk blog ni.. gggrrrrrr


14 comments:

♥ Miss A ♥ said...

wow ~ cantekk lha pictures tuu <3 pandaii edit :)

ATM jugakk ~ go ATM :))

eddy syrol said...

ATM kalah.. boooo makcik

Hanif Idrus said...

Instagram memang best..

diana said...

akak pun baru belajar berinstagram ni...
Gambar comot pun boleh jadicantik..

♥ Nana BamBam ♥ said...

edit picture cara yg paling senang nak guna....hehe

khairul said...

habtaq mai tart ,,,,klu ada lebih hehe

tirahzairi said...

cayunk oiii...nk jgk choc cheese tart tue...huhu

mieza said...

penuh gye kot nk soh ikan mkn umpan. haha

iyan shazlind said...

cantik gambar :)

KorN said...

nape aku bru prsan ade entry ni.. haha...

Puan Kutu said...

eh baru nak update?sama la kita malas.haha..kiut arr aisyah sofea tu..:)

shidaR said...

wahhh dah lama xnmpak hyz ^_^

Akhelaken said...

oh xpandai lg main dgn instagram ni..huhu..

sabry oppa said...

nice pic..