Pages

Followers

Thursday, 3 January 2013

aizat akan menyanyikan lagu Terukir Di Bintang pada AJL 27


akhirnya terjawab isu mengenai siapakah yang akan menggantikan Yuna untuk lagu "Terukir diBintang" pada AJL 27, dan Aizat diumumkan sebagai penyanyi pilihan. Aizat akan mempersembahkan lagu tersebut diiringi barisan ahli muzik Yuna sendiri yang terdiri daripada Efry Arwis ( bass ), Farhan Fadzlishah ( gitar ) dan Adil Ali ( drum ).

Korang rasa ok tak kalau Aizat bawa lagu Terukir diBintang? kalo tanya aku, aku rasa ok kot. sebab lagu Aizat "Jerrypah" tu pun ala2 lagu Terukir diBintang jugak kan? muzik dekat2 sama. so, mood pun tak jauh beza pun kan? Harap2 Aizat dapat buat persembahan yang membanggakan dan setidak-tidaknya boleh merangkul top 3 AJL27 kan?

Yuna sertai syarikat rakaman Verve Music Group - David Foster

setelah tamat kontrak dengan Fader label, kini Yuna dilamar oleh syarikat rakaman Verve Music Group dimana pengerusi syarikat rakaman berkenaan yang juga komposer hebat, David Foster sendiri mengumumkannya di twitter.

perghhhhh aku memang tabik springlah dengan yuna ni. tak perlu jadi penyanyi no 1 negara untuk mengembangkan bakat ke antarabangsa kan? ~ eh!!!! bukan calang2 orang yang lamar yuna. David Foster tuuuu...... Komposer yang menaikkan nama seperti Mariah Carey, Toni Braxton, Celine Dion dan juga Charice. semoga yuna lebih berjaya lagi selepas ini dan tunjukkan pada dunia, Malaysia juga punya bakat yang besar... ye tak? ;)








9 comments:

Hanif Idrus said...

Dah lama tak dengar Aizat nyanyi

pudieynfendy said...

yuna nyanyi lbh baik..ehehe

Cik tikah said...

mcm x sesuai je...

diana said...

penyanyi bertaraf antarabangsa dah dia...

Hans said...

tak sabar tunggu aizat nyanyi macam mana

Puan Kutu said...

aizat sgt cool masa nyanyikan terukir di bintang..:)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

L said...

dan dah menang dah pun.. hehe

fahmi mislan said...

i love yuna...dulu.kini dan selamanya..kipas yuna habis2an