Pages

Followers

Thursday, 21 February 2013

GEMOK tapi CUTE!!!

assalamualaikum... hai hoi hoi... lebih sebulan aku tak update blog ni.. aissshhhhh mungkin minat untuk berblogging tak seghairah dulu... tapi tak bermakna jugak aku perlu tinggalkan dunia blog ni kan? ada masa, aku update. tak ada masa, aku biar bersarang dulu... hahahaha

Terima kasih kat korang yang mendoakan supaya "anak" aku balik semua. alhamdulillah, berkat doa korang tu, anak aku selamat pulang dengan membawa perut!!! chisss!!!! tak lama lagi, aku bakal jadi "ATOK" lah? OMG!!!!!!! aku pun tak tau sape bapak kepada cucu2 aku yang bakal lahir nanti~ nebes nih...

berbalik kepada tajuk entri... sejak tukar enpon canggih sikit ni, dapat pulak aplikasi "FATIFY" yang boleh menggemokkan wajah korang. giler teruja aku nak tgk wajah aku bila berisi sikit nanti.... ngeh ngeh ngeh.... target aku adalah, aku nak snap muka semua budak2 opis aku, then bg dia gemok semua.. muahahahhahaa~kuar tanduk!!!!! kat bawah adalah testimoni yang telah berjaya :)

ni nama dia bedah [bukan nama sebenar]... kat opis dia ni duduk sebelah aku... selalu pukul2 aku pakai bantal dia... dan selalu cabar aku untuk angkat dia.... bila aku nak angkat dia, pandai dia lari terpekik terlolong!!!!! Merupakan peminat tegar Jaafar Onn dan Accapan... Hobi dia suka main kembang2kan hidong. ~nyampah!!!!!


ni rupa dia bila dah GEMOK!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
v

ok... ngeri!!! muahahahaha






ni pulak nama dia wahab [bukan nama sebenar]... kat opis semua orang confius antara aku ngan dia... orang nak panggil aku, tapi terpanggil nama dia, kalo orang nak panggil dia, tapi terpanggil nama aku plak... aku tak taulah ape yang diaorang confius sangat.... merupakan peminat tegar Zaiton Sameon, dan hobi dia ialah menyanyi lagu2 sharifah aini.~minat kak eton tapi nyanyi lagu kak pah.. tak paham aku budak ni


ni rupa dia bila GEMOK!!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
v
errrr baik ko kurus je lah derrrr!!!!!





ok tajuk entri ini khusus buat budak bawah ni~blushing budaknya dahlah ensem, baik hati, penyayang, pemurah dan macam2 benda baiklah yang dilakukan budak ni.... kiranya rebutan mak mertualah.... sopannn je budaknyer ni..... aisshhh tak nak chakap banyak lah~lari2 anak masuk bilik tekup bantal... dush dush dush tumbok diri sendiri!!! 

bila aku GEMOK!!!

tetap cute.. aissshhhh malaslah nak chakap lagi.... dush dush dush pengsan 4x!!!

10 comments:

Bebo said...

Oiiii nme aku bedah ye. Kat ofis nnt siap ko aku blasah. Hahahha perasan hensem punye org tua. Puuiii

~Hanie Loma~ said...

lame xnmpak hydz update blog~ huhu

Che Rosliza Che Mat said...

wakaka....buruknya bila gemok..

diana said...

heheh..
nak cuba jugak la aplikasi nih.
kalau boleh install la..hehe

Anonymous said...

Nini kte blasah bdk ni nti ble die blk ofis..haha

nini said...

hahahaha....syoknye la gemukkan orang...=p

cik tenggiling said...

comelnya...

LaLa mhdnor said...

kalau macam aku ni yg dah gemuk, kalau digemukkan lagi cemana lah rupanya hahhaa :P

zulhilmi tempoyak said...

kahkahkahkah... nk je aku....hahaha...

tak terungkap...;p

Aliya ♥ said...

hahahahha. lawak