Pages

Followers

Friday, 1 March 2013

pinmyshawls

aku muncul balik... masih lagi dengan entri iklan ~blog aku dah jadi blog iklan pulak eh? sebelum tu aku nak update kat korang, yang trademill yang aku nak let go tu dah dijual~alhamdulillah... tak sampai 5minit aku post entri tu, terus email masuk dan2 tu jugak ada yang nak beli... 3hari lepastu, benda alah tu selamat sampai Melaka~pembeli dari Melaka :) maaf pada mereka yang tak dapat, sebab trademill tu ada 1 je pun, memang tak dapek den nak nolongnyer pun.....

okeh!! kali ni, aku post untuk wanita2 cantik sekalian~ehem3... ni kawan opis aku si Bedah Gendut minta aku share kat sini.... dia ada jual shawl. so, kepada si cantik manis kat luar sana kalau berminat, boleh la beli k.. pada cik abang pun kalau nak beli tak salahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dialu2kan :)

Nama Shawl : Pixie Shawl
Material : High Quality Chiffon Georgette
Jenis : Half Moon Shape
Ukuran : Panjang 2m x lebar 1m









kat sini ada 9 jenis warna. nama warna ada kat setiap gambar tu. so, macam biasa kalau nak beli, boleh email kat aku hyzcreative@gmail.com nanti aku bagi butiran no akaun (maybank & cimb bank) harga? 

Harga : RM35 (tak termasuk postage)
Postage : Semenanjung RM6, Sabah & Sarawak RM7
nak aku hantar? eh bolehhhhhhh lepas aku hantar shawal, sila belanja aku tengok wayang ngan blanje tutik putik... hahaha





10 comments:

Razil Tahir said...

ingatkan dah bukak butik pulak tadi... huhuhuhu

Puan Kutu said...

ohh tolong promote,igtkan jual shawl pulak..takpun nklet go shawl awek.haha..

dr blanja baik beli shawl byk2.haha

tirahzairi said...

mmg den berkonan,,,hihi

Bebo said...

Tq ai yg comey hehehe. Update shawl terbaru PINATA TRIBAL shawl. Leh liked my pages pinmyshawls kat fb. Tq semua

Bebo said...

Tq ai yg comey hehehe. Update shawl terbaru PINATA TRIBAL shawl. Leh liked my pages pinmyshawls kat fb. Tq semua

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Amanina said...

Salam..1st time singgah sini :)
wah cantik2 la semuanya..hehe

Dkna Abza said...

sejak bila berkecimpung dalam niaga shawl nie hyz?

Zana Hassan said...

sjk bila lak ni hehe :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/